bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8502 C13T850200 cyaan / blauw cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Epson T8502 C13T850200 inktcartridge? Op deze webpagina vind je de meest bekende verkopers voor extra goedkope cartridges. Deze Epson T8502 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit originele patronen van Epson. Heel wat verkooppunten als o.a. Printabout.nl of Inkt.nl hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€46,00
Huismerk tarief€23,00
FabrikantEpson
TypeEpson T8502
ProductcodeC13T850200
Kleurcyaan
Volume (ml)80 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-code0010343914872

Goedkoopste Epson T8502 C13T850200 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de C13T850200 cartridge is 80 milliliter. De capaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl of Inktbaas.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en geven advies / service. Meestal voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkooppunten als Easy-ink en inktknaller.nl.
 • Originele C13T850200 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €46,00.
 • Epson imitatie inkt kan veel geld besparen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (alssnel-modus) of overweeg een lettertype als Ryman Eco of Calibri.
 • Via deze site check je de betrouwbaarste shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier C13T850200 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Epson T8502 C13T850200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit type blauwe inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €50,60. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €46,00. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €23,00. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Epson T8502 originele inkt€46,00
Epson T8502 multipack (merkcartridge)€92,00
Epson T8502 huismerk inkt * €23,00
Epson T8502 huismerk duopack * €46,00
Prijsoverzicht van de C13T850200 cartridge (blauw) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Snel Epson T8502 C13T850200 inkt bestellen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, de meeste voorraad en hanteren vaak een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t8502-c13t850200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T850200 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Epson T8502 originele blauwe inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €46,00).

Epson T8502 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde partijen. Het C13T850200 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T8502 C13T850200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Epson vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder vind je bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende cartridges uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse problemen m.b.t. Epson T8502 C13T850200 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Epson T8502 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Epson T8502 C13T850200 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is standaard zo’n €38,02 excl. de btw (dat betekent €46,00 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je zo’n €92,00. Met een huismerk cartridge met de code C13T850200 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €23,00) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je de beschermingstape verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Epson T8502 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C13T850200 alternatief aanschaffen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot originele producten. De verkoopprijs is goedkoper en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal snel herstellen.

Kan ik ook zelf de Epson T8502 C13T850200 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. In dat geval neem je een handige navulset inclusief inkt voor het Epson inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Nu kan je het patroon in elkaar zetten. Tenslotte check je of de nagevulde Epson inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie