bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8242 C13T824200 cyaan / blauw cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T8242 C13T824200 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je goede inktwebshops voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Epson T8242 met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Epson. Heel wat printwinkels zoals Inktdiscount.nl en 123inkt faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€127,50
Huismerk vanafprijs€63,75
LeverancierEpson
TypeEpson T8242
SeriecodeC13T824200
Officiële kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)350 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN0010343917606

Goedkoopste Epson T8242 C13T824200 inkt kopen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de C13T824200 cartridge is 350 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl & Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Epson inktcartridges. Ze faciliteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis beschikken ze over een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij verkopers zoals replacedirect & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele C13T824200 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €127,50.
 • Epson imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. eco-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de beste leveranciers waar je zonder gedoe C13T824200 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T8242 C13T824200 cyaan / blauw vergelijken
Epson inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit model blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €140,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €127,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €63,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Epson T8242 originele inkt€127,50
Epson T8242 multipack (merkcartridge)€255,00
Epson T8242 huismerk inkt * €63,75
Epson T8242 huismerk duopack * €127,50
Prijsoverzicht van de C13T824200 cartridge (blauw) in december 2023. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Epson bestellen?

Gelijk Epson T8242 C13T824200 inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Onze tip: bezoek een een online inktshop. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Amazon, Ebay, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
epson-t8242-c13t824200-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe C13T824200 inkt van Epson kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Epson T8242 originele blauwe inktcartridge is dan wat wij aanraden. De cartridges zijn afkomstig van Epson en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €127,50).

Epson T8242 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het C13T824200 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Epson T8242 C13T824200 cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je intussen de cyaan inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel check je veel voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het plasticje verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste cartridges even na en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende problemen aangaande Epson T8242 C13T824200 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Epson T8242 inktcartridge ?
De kostprijs van een Epson T8242 C13T824200 met de kleur cyaan (blauw) cartridge is om en nabij de €105,37 excl. de btw (dat maakt €127,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt kost het ongeveer €255,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code C13T824200 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €63,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is het Epson T8242 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk C13T824200 alternatief gebruiken is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dit kan je vaak simpel oplossen.

Hoe werkt de Epson T8242 C13T824200 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Epson inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Nu plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan mag je alles in elkaar klikken. Aansluitend achterhaal je of de bijgevulde Epson inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie