bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T8508 C13T850800 mat zwart / matt black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T8508 C13T850800 inktcartridge? Via onze vergelijker tref je erkende printwinkels voor goedkope cartridges. Artikel Epson T8508 met de kleur mat zwart (matt black) is geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Epson. Velerlei inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Staples of Inktshop.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€46,00
Huismerk tarief€23,00
LeverancierEpson
SoortEpson T8508
SerienummerC13T850800
Kleur omschrijvingmat zwart
Hoeveelheid (ml)80 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer0010343914933

Goedkoopste Epson T8508 C13T850800 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de C13T850800 cartridge is 80 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl of Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Epson inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webshops zoals bol.com en inktknaller.nl.
 • Originele C13T850800 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €46,00.
 • Epson imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte winkels waar je zonder gedoe C13T850800 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Epson T8508 C13T850800 mat zwart / matt black vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €50,60. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de cartridges al voor €46,00. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €23,00. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T8508 originele inkt€46,00
Epson T8508 multipack (merkcartridge)€92,00
Epson T8508 huismerk inkt * €23,00
Epson T8508 huismerk duopack * €46,00
Overzicht met prijzen van de C13T850800 cartridge (matt black) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Epson aanschaffen?

Gemakkelijk Epson T8508 C13T850800 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Primera, Expert.
 • Bekende webshops als Bol.com, Amazon, Blokker, Fonq, Wehkamp, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
epson-t8508-c13t850800-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T850800 inkt van Epson kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T8508 originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Epson zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €46,00).

Epson T8508 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het C13T850800 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Epson T8508 C13T850800 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de mat zwart inkt van Epson verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel tref je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je het plasticje hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct goed schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende problemen met betrekking tot Epson T8508 C13T850800 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Epson T8508 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T8508 C13T850800 met kleuromschrijving mat zwart (matt black) cartridge is standaard zo’n €38,02 excl. btw (dat betekent €46,00 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack kiest kost het ongeveer €92,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer C13T850800 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €23,00) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Epson T8508 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk C13T850800 alternatief selecteren is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. Het tarief is aantrekkelijker en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Deze kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de Epson T8508 C13T850800 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Epson inktpatroon. Op verschillende websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kun je alles weer met elkaar verbinden. Tenslotte probeer je of de gekloonde Epson inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie