bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T6428 C13T642800 mat zwart / matt black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Epson T6428 C13T642800 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de populairste inktaanbieders voor goedkope cartridges. Deze Epson T6428 met kleuromschrijving mat zwart (matt black) is geschikt voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Epson. Verschillende aanbieders als Staples en 112supplies bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€77,50
Huismerk vanafprijs€38,75
FabrikantEpson
ProductEpson T6428
ArtikelcodeC13T642800
Kleurmat zwart
Volume (ml)150 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer0010343872981

Goedkoopste Epson T6428 C13T642800 inkt kopen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de C13T642800 cartridge is 150 milliliter. De printomvang is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. 112supplies & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en geven advies / service. Dikwijls verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via winkels zoals bol.com of Alleeninkt.nl.
 • Originele C13T642800 inktcartridges haal je in huis vanaf €77,50.
 • Epson imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alsdraft mode) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Garamond.
 • Via deze site vind je goede inktaanbieders waar je zonder gedoe C13T642800 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Epson T6428 C13T642800 mat zwart / matt black vergelijken
Epson inktcartridges zijn best prijzig. Dit type zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €85,25. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €77,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €38,75. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Epson T6428 originele inkt€77,50
Epson T6428 multipack (merkcartridge)€155,00
Epson T6428 huismerk inkt * €38,75
Epson T6428 huismerk duopack * €77,50
Prijstabel voor de C13T642800 cartridge (matt black) in december 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Epson aanvragen?

Snel Epson T6428 C13T642800 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hebben normaal gesproken een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Fonq, Amazon, Ebay, Bol.com, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
epson-t6428-c13t642800-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T642800 inkt van Epson kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Epson T6428 originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Epson hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €77,50).

Epson T6428 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar namaak-inkt van goedkope merken. Het C13T642800 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Epson T6428 C13T642800 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt dan merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de mat zwart inkt van Epson verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel zie je veel voorkomende cartridge problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest bekende cartridge problemen aangaande Epson T6428 C13T642800 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Epson T6428 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Epson T6428 C13T642800 bedoeld voor de kleur mat zwart (matt black) cartridge is gemiddeld zo’n €64,05 excl. de btw (dat betekent €77,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €155,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode C13T642800 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €38,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Epson T6428 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk C13T642800 alternatief aanschaffen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Een minpunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Dit soort storingen kan je meestal snel oplossen.

Kan ik ook zelf de Epson T6428 C13T642800 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Epson inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste test je of de nagevulde Epson inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie