bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Epson T9081 C13T908140 zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Epson T9081 C13T908140 inktcartridge? Op deze webpagina vergelijk je erkende winkels voor betaalbare cartridges. Het patroon Epson T9081 met kleurcode zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) patronen van Epson. Meerdere shops als printerinktshop.nl en Officesavers leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€58,50
Huismerk tarief€29,25
LeverancierEpson
TypeEpson T9081
ArtikelnummerC13T908140
Kleurcodezwart
Volume (ml)100 milliliter
Printcapaciteit5.000 prints
EAN8715946548746

Goedkoopste Epson T9081 C13T908140 inkt bestellen december 2023

De hoeveelheid (ml) van de C13T908140 cartridge is 100 milliliter. De printcapaciteit is 5.000 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt of Inktbaas.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Epson inktcartridges. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij shops zoals printershop en Vikingdirect.nl.
 • Originele C13T908140 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €58,50.
 • Epson imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan snel printen) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via deze site check je de beste bedrijven waar je goedkope C13T908140 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Epson T9081 C13T908140 zwart / black vergelijken
Epson inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €64,35. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €58,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €29,25. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Epson T9081 originele inkt€58,50
Epson T9081 multipack (merkcartridge)€117,00
Epson T9081 huismerk inkt * €29,25
Epson T9081 huismerk duopack * €58,50
Prijstabel voor de C13T908140 cartridge (black) in december 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Epson kopen?

Vandaag nog Epson T9081 C13T908140 inkt kopen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: ga naar een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Wehkamp, Ebay, Amazon, Blokker, Fonq, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktspecialisten als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
epson-t9081-c13t908140-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte C13T908140 inkt van Epson bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Epson T9081 originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges zijn afkomstig van Epson en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt lastige foutcodes. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Epson zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van merkcartridges is de hoge prijs (gemiddeld kost het €58,50).

Epson T9081 huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het C13T908140 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en omdat deze cartridges wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Epson T9081 C13T908140 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de zwart inkt van Epson geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht tref je de meest gangbare problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Onderzoek of je het dopje / plastic verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse printproblemen aangaande Epson T9081 C13T908140 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Epson T9081 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Epson T9081 C13T908140 met kleurcode zwart (black) cartridge is ongeveer €48,35 excl. btw (dat maakt €58,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack bestelt kost het ongeveer €117,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer C13T908140 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €29,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het kapje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Epson T9081 huismerk alternatief slim?
Een huismerk C13T908140 alternatief kopen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is lager en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Epson T9081 C13T908140 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden neem je een complete navulset met inkt voor het Epson inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun jij het artikel in elkaar klikken. Achteraf controleer je of de nieuwe Epson inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie