bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1382060 drie kleuren / multicolor cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark 1382060 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de beste shops voor spotgoedkope cartridges. Het artikel Lexmark 1382060 met de kleur drie kleuren (multicolor) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van Lexmark. Een groeiend aantal inktaanbieders als printerinktshop.nl of Inktshop.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€6,50
Huismerk tarief€3,25
MerkLexmark
TypeLexmark 1382060
Artikelnummer1382060E
Kleurendrie kleuren
Volume (ml)ml onbekend
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Lexmark 1382060 inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 1382060E cartridge is ml onbekend. De intensiteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store en Vikingdirect.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven advies / service. In de regel voeren ze ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via bedrijven als Inkt.nl en Paradigit.
 • Originele 1382060E inktcartridges haal je in huis vanaf €6,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan snel-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vergelijk je de meest populaire shops waar je moeiteloos 1382060E cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 1382060 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €7,15. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €6,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €3,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark 1382060 originele inkt€6,50
Lexmark 1382060 multipack (merkcartridge)€13,00
Lexmark 1382060 huismerk inkt * €3,25
Lexmark 1382060 huismerk duopack * €6,50
Prijsoverzicht van de 1382060E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark kopen?

Vandaag nog Lexmark 1382060 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: kies voor een online inktshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, een grote voorraad en voeren tevens een goed huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Bekende webshops als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Coolblue, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-1382060-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 1382060E inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark 1382060 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Lexmark en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je vermijdt vervelende foutcodes. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €6,50).

Lexmark 1382060 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het 1382060E huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark 1382060 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt dan originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) drie kleuren inkt van Lexmark verwisseld maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel staan de meest gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse cartridge problemen in relatie tot Lexmark 1382060 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Lexmark 1382060 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark 1382060 met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €5,37 excl. btw (wat neerkomt op €6,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €13,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met de code 1382060E betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt beduidend lager (+/- €3,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is het Lexmark 1382060 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 1382060E alternatief inkopen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De prijs is interessanter en deze cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken snel herstellen.

Tegen lage kosten de Lexmark 1382060 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarop volgend spuit je de meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw assembleren. Aansluitend probeer je of de nieuwe Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie