bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 150XL 14N1618E geel / yellow cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark Nr 150XL 14N1618E inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl tref je de betrouwbaarste verkopers voor betaalbare cartridges. Artikel Lexmark Nr 150XL 14N1618E met kleurcode geel (yellow) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Lexmark. Velerlei winkels als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & Officesavers bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€20,50
Huismerk vanafprijs€10,25
LeverancierLexmark
ProductLexmark Nr 150XL 14N1618E
Productcode14N1618E
Kleur omschrijvinggeel
Volume (ml)ml onbekend
Printomvang700 prints
EAN-nummer0734646306164

Goedkoopste Lexmark Nr 150XL 14N1618E inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 14N1618E cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 700 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. Inktwereld.nl en Office Centre zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Lexmark inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij aanbieders zoals Go4inkt of Printabout.nl.
 • Originele 14N1618E inktcartridges koop je online vanaf €20,50.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. minimale kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Courier of Calibri.
 • Via ons platform klik je direct door naar de populairste aanbieders waar je voordelig en snel 14N1618E cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark Nr 150XL 14N1618E geel / yellow vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn best prijzig. Dit model gele inktcartridge kent een vanafprijs van €22,55. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €20,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €10,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark Nr 150XL 14N1618E originele inkt€20,50
Lexmark Nr 150XL 14N1618E multipack (merkcartridge)€41,00
Lexmark Nr 150XL 14N1618E huismerk inkt * €10,25
Lexmark Nr 150XL 14N1618E huismerk duopack * €20,50
Prijstabel voor de 14N1618E cartridge (yellow) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Gelijk Lexmark Nr 150XL 14N1618E inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Ons advies: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hebben meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Coolblue, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwebshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-nr-150xl-14n1618e-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 14N1618E inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark Nr 150XL 14N1618E originele gele inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Lexmark en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €20,50).

Lexmark Nr 150XL 14N1618E huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het 14N1618E huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark Nr 150XL 14N1618E geel / yellow huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de geel inkt van Lexmark vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met gangbare cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het stukje tape hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je cartridges goed in de printer zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles direct goed schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Gangbare issues met de Lexmark Nr 150XL 14N1618E inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark Nr 150XL 14N1618E inktcartridge ?
De adviesprijs van de Lexmark Nr 150XL 14N1618E bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €16,94 excl. btw (wat neerkomt op €20,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €41,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het nummer 14N1618E kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €10,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het plakkertje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een Lexmark Nr 150XL 14N1618E huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 14N1618E alternatief aanschaffen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. Het tarief is voordeliger en deze cartridges hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dit kan je meestal snel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Lexmark Nr 150XL 14N1618E inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei neem je een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Hierna injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Nadien test je of de budget Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie