bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 100XL 14N1070E magenta / roze / rood cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark Nr 100XL 14N1070E inktcartridge? Op deze website bekijk je de meest populaire printwinkels voor voordelige cartridges. Het artikel Lexmark Nr 100XL 14N1070E met kleur magenta (roze / rood) is relevant voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Lexmark. Diverse leveranciers als bijv. Handyman.nl en Easy-ink verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€20,50
Huismerk vanafprijs€10,25
FabrikantLexmark
SoortLexmark Nr 100XL 14N1070E
Seriecode14N1070E
Kleur omschrijvingmagenta
Hoeveelheid (ml)7,4 milliliter
Intensiteit600 prints
EAN-nummer0734646967150

Goedkoopste Lexmark Nr 100XL 14N1070E inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 14N1070E cartridge is 7,4 milliliter. Het printvermogen is 600 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt of inktknaller.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard hanteren zij ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij bedrijven als Inktwereld.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele 14N1070E inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €20,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je geschikte shops waar je snel en simpel 14N1070E cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark Nr 100XL 14N1070E magenta / roze / rood vergelijken
Lexmark inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €22,55. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €20,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €10,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark Nr 100XL 14N1070E originele inkt€20,50
Lexmark Nr 100XL 14N1070E multipack (merkcartridge)€41,00
Lexmark Nr 100XL 14N1070E huismerk inkt * €10,25
Lexmark Nr 100XL 14N1070E huismerk duopack * €20,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 14N1070E cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark inkopen?

Vandaag nog Lexmark Nr 100XL 14N1070E inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij boekenwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en voeren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Expert, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon, Blokker, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwebshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
lexmark-nr-100xl-14n1070e-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 14N1070E inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark Nr 100XL 14N1070E originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Lexmark geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €20,50).

Lexmark Nr 100XL 14N1070E huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het 14N1070E huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark Nr 100XL 14N1070E magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met errorcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de magenta inkt van Lexmark geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Soms gebeurt dit bij huismerk-cartridges. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het lipje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende cartridge en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende cartridge problemen in relatie tot Lexmark Nr 100XL 14N1070E inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Lexmark Nr 100XL 14N1070E inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Lexmark Nr 100XL 14N1070E met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is gemiddeld zo’n €16,94 excl. btw (dat betekent €20,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je zo’n €41,00. Met een huismerk cartridge met de code 14N1070E betaal je veel minder. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €10,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het plasticje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is het Lexmark Nr 100XL 14N1070E huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 14N1070E alternatief gebruiken is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De winkelprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark Nr 100XL 14N1070E inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Lexmark inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de roze en rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kan je het product opnieuw vastklikken. Als check bekijk je of de nagevulde Lexmark inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie