bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 36XL 18C2170E zwart / black cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark Nr 36XL 18C2170E inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste webshops voor verrassend voordelige cartridges. De Lexmark Nr 36XL 18C2170E met kleurcode zwart (black) is ideaal voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Je kunt kiezen uit “echte” cartridges van Lexmark. Diverse webshops zoals bijvoorbeeld Handyman.nl of Inktweb.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€32,50
Huismerk tarief€16,25
MerkLexmark
ModelLexmark Nr 36XL 18C2170E
Productnummer18C2170E
Kleurzwart
Volume (ml)23 milliliter
Printomvang475 prints
EAN-nummer0734646964982

Goedkoopste Lexmark Nr 36XL 18C2170E inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 18C2170E cartridge is 23 milliliter. De intensiteit is 475 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl & inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkooppunten als Go4inkt & Paradigit.
 • Originele 18C2170E inktcartridges haal je in huis vanaf €32,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (alseco-stand) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar bekende leveranciers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 18C2170E cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark Nr 36XL 18C2170E zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €35,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €32,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €16,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark Nr 36XL 18C2170E originele inkt€32,50
Lexmark Nr 36XL 18C2170E multipack (merkcartridge)€65,00
Lexmark Nr 36XL 18C2170E huismerk inkt * €16,25
Lexmark Nr 36XL 18C2170E huismerk duopack * €32,50
Overzicht met prijzen van de 18C2170E cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Meteen Lexmark Nr 36XL 18C2170E inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en voeren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Amazon, Ebay, Wehkamp, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-nr-36xl-18c2170e-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 18C2170E inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark Nr 36XL 18C2170E originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met storende foutcodes. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld €32,50).

Lexmark Nr 36XL 18C2170E huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 18C2170E huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per cartridge en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark Nr 36XL 18C2170E zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de zwart inkt van Lexmark vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Kijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Voer een cartridges check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles grondig schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte problemen bij de Lexmark Nr 36XL 18C2170E inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Lexmark Nr 36XL 18C2170E inktcartridge ?
De adviesprijs van de Lexmark Nr 36XL 18C2170E met de kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €26,86 excl. de btw (dus €32,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack neemt liggen de kosten op zo’n €65,00. Met een huismerk cartridge met de code 18C2170E kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €16,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het lipje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Lexmark Nr 36XL 18C2170E huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 18C2170E alternatief kiezen is meestal een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is aantrekkelijker en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je veelal zelf herstellen.

Op welke manier kan ik de Lexmark Nr 36XL 18C2170E inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend achterhaal je of de vernieuwde Lexmark inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie