bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 82 18L0032 zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark Nr 82 18L0032 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met goede inktwebshops voor extra voordelige cartridges. Artikel Lexmark Nr 82 18L0032 met kleurcode zwart (black) is relevant voor al jouw basic zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Lexmark. Heel wat printwinkels als bijv. Goedkoopprinten.nl en Go4inkt hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€38,50
Huismerk prijzen€19,25
MerkLexmark
SoortLexmark Nr 82 18L0032
Artikelcode18L0032E
Officiële kleurzwart
Hoeveelheid (ml)13 milliliter
Effectiviteit600 prints
EAN-nummer0734646476133

Goedkoopste Lexmark Nr 82 18L0032 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 18L0032E cartridge is 13 milliliter. De printcapaciteit is 600 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktwereld.nl of Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hebben zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij verkopers als Sneltoner.nl & Mediamarkt.nl.
 • Originele 18L0032E inktcartridges haal je in huis vanaf €38,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, test de diverse eco-printinstellingen (zoals printen in concept) en overweeg een lettertype als Courier en Times New Roman.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste webshops waar je snel en simpel 18L0032E cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark Nr 82 18L0032 zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €42,35. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €38,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €19,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Lexmark Nr 82 18L0032 originele inkt€38,50
Lexmark Nr 82 18L0032 multipack (merkcartridge)€77,00
Lexmark Nr 82 18L0032 huismerk inkt * €19,25
Lexmark Nr 82 18L0032 huismerk duopack * €38,50
Prijslijst van de 18L0032E cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark kopen?

Gemakkelijk Lexmark Nr 82 18L0032 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Tip van onze medewerkers: shop bij een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Fonq, Bol.com, Coolblue, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
lexmark-nr-82-18l0032-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 18L0032E inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark Nr 82 18L0032 originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €38,50).

Lexmark Nr 82 18L0032 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het 18L0032E huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark Nr 82 18L0032 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Lexmark geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het lipje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Zet de printer uit, haal alle cartridge uit de printer en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Veel voorkomende printproblemen aangaande Lexmark Nr 82 18L0032 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de Lexmark Nr 82 18L0032 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark Nr 82 18L0032 met de kleur zwart (black) cartridge is ongeveer €31,82 excl. de btw (€38,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €77,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het serienummer 18L0032E kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt lager (+/- €19,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe inktcartridge weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het stukje tape hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het Lexmark Nr 82 18L0032 huismerk alternatief slim?
Het huismerk 18L0032E alternatief selecteren is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De prijs is aantrekkelijker en deze cartridges bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Lexmark Nr 82 18L0032 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als check bekijk je of de nieuwe Lexmark inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie