bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 13400HC zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark 13400HC inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende printwinkels voor extra voordelige cartridges. Het patroon Lexmark 13400HC met kleurcode zwart (black) is relevant voor documenten met heldere zwarte tekst. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van Lexmark. Steeds meer leveranciers als bijv. Paradigit & Inktweb.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€31,50
Huismerk prijs€15,75
FabrikantLexmark
ModelLexmark 13400HC
Serienummer13400HCE
Kleur beschrijvingzwart
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printcapaciteit600 prints
EAN0734646132596

Goedkoopste Lexmark 13400HC inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 13400HCE cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 600 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je koopt het een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt of Staples zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Lexmark inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Vaak bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij shops zoals inktcartridge store of Vikingdirect.nl.
 • Originele 13400HCE inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €31,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander draft mode) of overweeg een lettertype als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via onze website klik je direct door naar goede shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 13400HCE cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark 13400HC zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn best prijzig. Deze zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €34,65. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €31,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €15,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark 13400HC originele inkt€31,50
Lexmark 13400HC multipack (merkcartridge)€63,00
Lexmark 13400HC huismerk inkt * €15,75
Lexmark 13400HC huismerk duopack * €31,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 13400HCE cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Meteen Lexmark 13400HC inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Amazon, Ebay, Fonq, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-13400hc-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 13400HCE inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Lexmark 13400HC originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden geproduceerd door Lexmark en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij merk cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €31,50).

Lexmark 13400HC huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van een ander merk. Het 13400HCE huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark 13400HC zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met alledaagse inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Bekijk of je het kapje weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare inktproblemen m.b.t. Lexmark 13400HC inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een Lexmark 13400HC inktcartridge ?
De kostprijs van een Lexmark 13400HC met kleurcode zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €26,03 excl. de btw (dus €31,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €63,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 13400HCE betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €15,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Lexmark 13400HC huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 13400HCE alternatief aanschaffen is in de regel erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal simpel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark 13400HC inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kan je het product opnieuw assembleren. Als laatste test je of de gekloonde Lexmark inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie