bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70 C9458A blauw / cyaan cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 70 C9458A inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je erkende printshops voor extra voordelige cartridges. Het artikel HP 70 C9458A met kleuromschrijving blauw (cyaan) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Velerlei printwinkels zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl of 112supplies faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€76,50
Huismerk tarieven€38,25
FabrikantHP
SoortHP 70 C9458A
ArtikelcodeC9458A
Kleur omschrijvingblauw
Inhoud (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code0882780528758

Goedkoopste HP 70 C9458A inkt kopen februari 2024

De inhoud (ml) van de C9458A cartridge is 130 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP inktcartridges. Ze verkopen over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als printershop & Office Centre.
 • Originele C9458A inktcartridges koop je online vanaf €76,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl check je toonaangevende bedrijven waar je op een gebruiksvriendelijke manier C9458A cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 70 C9458A blauw / cyaan vergelijken
HP inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze blauwe inktcartridge kost in de winkel al snel €84,15. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €76,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €38,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 70 C9458A originele inkt€76,50
HP 70 C9458A multipack (merkcartridge)€153,00
HP 70 C9458A huismerk inkt * €38,25
HP 70 C9458A huismerk duopack * €76,50
Overzicht met prijzen van de C9458A cartridge (cyaan) in februari 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Meteen HP 70 C9458A inkt bestellen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Onze tip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden top-service, hebben de snelste levertijd en voeren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Bruna, Action, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Wehkamp, Amazon, Ebay, Coolblue, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
hp-70-c9458a-blauw-cyaan-inktcartridge

Originele blauwe C9458A inkt van HP bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 70 C9458A originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden geproduceerd door HP en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutcodes. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €76,50).

HP 70 C9458A huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het C9458A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 70 C9458A blauw / cyaan huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je inmiddels de blauw inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder tref je bekende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het plakkertje hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende issues met de HP 70 C9458A inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de HP 70 C9458A inktcartridge ?
De adviesprijs van de HP 70 C9458A met kleuromschrijving blauw (cyaan) cartridge is gemiddeld zo’n €63,22 excl. de btw (dus €76,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack koopt kost het ongeveer €153,00. Met een huismerk cartridge met de code C9458A kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €38,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het lipje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is het HP 70 C9458A huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk C9458A alternatief nemen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 70 C9458A inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het HP inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kan je het patroon opnieuw assembleren. Ter controle bekijk je of de nieuwe HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie