bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1361760 zwart kleurrijk / foto zwart cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark 1361760 inktcartridge? Op deze website bieden wij toonaangevende inktaanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Lexmark 1361760 met kleuromschrijving zwart kleurrijk (foto zwart) komt van pas bij jouw zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Lexmark. Meer en meer leveranciers als bijv. Office Centre of Sneltoner.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€6,50
Huismerk tarieven€3,25
FabrikantLexmark
ProductLexmark 1361760
Artikelcode1361760E
Kleur beschrijvingzwart kleurrijk
Volume (ml)ml onbekend
Printcapaciteitonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Lexmark 1361760 inkt kopen april 2024

De inhoud (ml) van de 1361760E cartridge is ml onbekend. De capaciteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Inkclub & Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te bestellen via verkopers zoals Inkclub of Printabout.nl.
  • Originele 1361760E inktcartridges zijn te bestellen v.a. €6,50.
  • Lexmark imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Times New Roman.
  • Via inktaanbieding.nl vind je erkende webwinkels waar je goedkoop en eenvoudig 1361760E cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark 1361760 zwart kleurrijk / foto zwart vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn best prijzig. Deze zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €7,15. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €6,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €3,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark 1361760 originele inkt€6,50
Lexmark 1361760 multipack (merkcartridge)€13,00
Lexmark 1361760 huismerk inkt * €3,25
Lexmark 1361760 huismerk duopack * €6,50
Prijsoverzicht van de 1361760E cartridge (foto zwart) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark inkopen?

Direkt Lexmark 1361760 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren meestal een kwalitatief huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
  • Grote platformen als Coolblue, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Fonq, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Echte inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
lexmark-1361760-zwart-kleurrijk-foto-zwart-inktcartridge

Originele zwarte 1361760E inkt van Lexmark bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Lexmark 1361760 originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door Lexmark en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante foutmeldingen of storingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele cartridges van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
  • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €6,50).

Lexmark 1361760 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 1361760E huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

  • Lexmark 1361760 zwart kleurrijk / foto zwart huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
  • De kwaliteit van de prints is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je last hebt van errorcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de zwart kleurrijk inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht bekijk je bekende cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Loop nog eens na of je het plakkertje verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Stop met printen, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
Meest gezochte cartridge problemen in relatie tot Lexmark 1361760 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Lexmark 1361760 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark 1361760 met kleuromschrijving zwart kleurrijk (foto zwart) cartridge is om en nabij de €5,37 excl. de btw (dat maakt €6,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €13,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 1361760E kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €3,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je het lipje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 1361760 huismerk alternatief slim?
Een huismerk 1361760E alternatief bestellen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De kostprijs is interessanter en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je veelal eenvoudig oplossen.

Tegen lage kosten de Lexmark 1361760 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je het product opnieuw vastklikken. Als laatste probeer je of de nieuwe Lexmark inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie