bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1382050 zwart / black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Lexmark 1382050 inktcartridge? Op deze website vergelijk je goede shops voor extra voordelige cartridges. De Lexmark 1382050 met de kleur zwart (black) is geschikt voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Populair zijn de “echte” cartridges van Lexmark. Verschillende inktaanbieders als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Inktweb.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€6,50
Huismerk prijs€3,25
MerkLexmark
ModelLexmark 1382050
Productcode1382050E
Kleur omschrijvingzwart
Inhoud (ml)ml onbekend
Printomvangonbekend
EANonbekend

Goedkoopste Lexmark 1382050 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 1382050E cartridge is ml onbekend. De printomvang is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink of Printabout.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals replacedirect en Handyman.nl.
 • Originele 1382050E inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €6,50.
 • Lexmark imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan printen in concept) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Brush Script.
 • Via deze site klik je direct door naar de betrouwbaarste inktwebshops waar je snel en simpel 1382050E cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark 1382050 zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €7,15. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €6,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €3,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark 1382050 originele inkt€6,50
Lexmark 1382050 multipack (merkcartridge)€13,00
Lexmark 1382050 huismerk inkt * €3,25
Lexmark 1382050 huismerk duopack * €6,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1382050E cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark kopen?

Vandaag nog Lexmark 1382050 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als in de winkel in de buurt. Ons advies: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, een grote voorraad en leveren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Action, Hema, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
lexmark-1382050-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 1382050E inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Lexmark 1382050 originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden gemaakt door Lexmark en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je vermijdt vervelende foutcodes. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktcartridges van Lexmark hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €6,50).

Lexmark 1382050 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het 1382050E huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Lexmark 1382050 zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van de cartridges

Heb je de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht check je algemene issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Breek de afdruktaak af, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende problemen aangaande Lexmark 1382050 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Lexmark 1382050 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Lexmark 1382050 met kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €5,37 excl. btw (dat is €6,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €13,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 1382050E kan je nog meer besparen. Het tarief voor huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €3,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De printer detecteert de cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe inktcartridge het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Lexmark 1382050 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 1382050E alternatief gebruiken is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de cartridges zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Hoe werkt de Lexmark 1382050 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor neem je een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kan je het patroon opnieuw assembleren. Als check test je uit of de gekloonde Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie