bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 44XL 18Y0144E zwart / black cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark Nr 44XL 18Y0144E inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende inktaanbieders voor verrassend voordelige cartridges. Deze Lexmark Nr 44XL 18Y0144E met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Lexmark. Heel wat inktaanbieders zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl of 112supplies bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€32,50
Huismerk verkoopprijs€16,25
MerkLexmark
TypeLexmark Nr 44XL 18Y0144E
Seriecode18Y0144E
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)20 milliliter
Effectiviteit540 prints
EAN0734646257961

Goedkoopste Lexmark Nr 44XL 18Y0144E inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 18Y0144E cartridge is 20 milliliter. De printomvang is 540 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl of inktknaller.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Lexmark inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij webshops als printershop en Mediamarkt.nl.
 • Originele 18Y0144E inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €32,50.
 • Lexmark imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a printen in concept) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Brush Script.
 • Via onze website vind je geschikte verkopers waar je voordelig en snel 18Y0144E cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark Nr 44XL 18Y0144E zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn best prijzig. Dit soort zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €35,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €32,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €16,25. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark Nr 44XL 18Y0144E originele inkt€32,50
Lexmark Nr 44XL 18Y0144E multipack (merkcartridge)€65,00
Lexmark Nr 44XL 18Y0144E huismerk inkt * €16,25
Lexmark Nr 44XL 18Y0144E huismerk duopack * €32,50
Geschatte prijzen van de 18Y0144E cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Vandaag nog Lexmark Nr 44XL 18Y0144E inkt bestellen? Dit cartridgetype of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Expert, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Ebay, Blokker, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-nr-44xl-18y0144e-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 18Y0144E inkt van Lexmark bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark Nr 44XL 18Y0144E originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt storende foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €32,50).

Lexmark Nr 44XL 18Y0144E huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van goedkope merken. Het 18Y0144E huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark Nr 44XL 18Y0144E zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel vind je algemene cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het lipje weg hebt gehaald en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een cartridges check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Stop meteen met printen, onttrek de cartridge en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante cartridge problemen m.b.t. Lexmark Nr 44XL 18Y0144E inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Lexmark Nr 44XL 18Y0144E inktcartridge ?
De kostprijs van een Lexmark Nr 44XL 18Y0144E bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €26,86 excl. btw (dat betekent €32,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €65,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 18Y0144E ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €16,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark Nr 44XL 18Y0144E huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 18Y0144E alternatief kopen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is voordeliger en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk snel oplossen.

Hoe werkt de Lexmark Nr 44XL 18Y0144E inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Hiervoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Lexmark inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Nu kun jij het artikel opnieuw assembleren. Als check test je of de bijgevulde Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie