bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 50 17G0050 zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark Nr 50 17G0050 inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende printwinkels voor extra goedkope cartridges. Artikel Lexmark Nr 50 17G0050 bedoeld voor de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Lexmark. Flink wat inktaanbieders als bijvoorbeeld Handyman.nl of inktcartridge store verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€32,50
Huismerk tarieven€16,25
LeverancierLexmark
ProductLexmark Nr 50 17G0050
Artikelnummer17G0050E
Kleurzwart
Volume (ml)22 milliliter
Effectiviteit410 prints
EAN-nummer0734646163965

Goedkoopste Lexmark Nr 50 17G0050 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 17G0050E cartridge is 22 milliliter. De effectiviteit is 410 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is stukken voordeliger dan in de winkel. replacedirect & Mediamarkt.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze hanteren duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webshops als 123inkt en Inktdiscount.nl.
 • Originele 17G0050E inktcartridges haal je in huis vanaf €32,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld lage kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Courier & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je bekende aanbieders waar je goedkope 17G0050E cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark Nr 50 17G0050 zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €35,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €32,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €16,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark Nr 50 17G0050 originele inkt€32,50
Lexmark Nr 50 17G0050 multipack (merkcartridge)€65,00
Lexmark Nr 50 17G0050 huismerk inkt * €16,25
Lexmark Nr 50 17G0050 huismerk duopack * €32,50
Tabel met prijzen voor de 17G0050E cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark bestellen?

Vandaag nog Lexmark Nr 50 17G0050 inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en verkopen doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Amazon, Wehkamp, Ebay, Fonq, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebshops als Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
lexmark-nr-50-17g0050-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 17G0050E inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark Nr 50 17G0050 originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden vervaardigd door Lexmark en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt storende foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Lexmark hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €32,50).

Lexmark Nr 50 17G0050 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 17G0050E huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark Nr 50 17G0050 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel check je bekende cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Stop meteen met printen, haal alle cartridge uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare afdrukproblemen met de Lexmark Nr 50 17G0050 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark Nr 50 17G0050 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Lexmark Nr 50 17G0050 met de kleur zwart (black) cartridge is om en nabij de €26,86 excl. btw (dus €32,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €65,00. Met een huismerk cartridge met het OEM-nummer 17G0050E betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €16,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en reinig de printkop met het programma.

Is een Lexmark Nr 50 17G0050 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 17G0050E alternatief bestellen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De aanschafprijs is lager en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark Nr 50 17G0050 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je alles met elkaar verbinden. Als check probeer je of de nagevulde Lexmark inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie