bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 14 18C2090E zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark Nr 14 18C2090E inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl bieden wij erkende verkopers voor spotgoedkope cartridges. Het patroon Lexmark Nr 14 18C2090E met de kleur zwart (black) is relevant voor jouw zakelijke documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Lexmark. Meer en meer verkopers als bijv. Goedkoopprinten.nl en Inkt.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€23,50
Huismerk tarieven€11,75
FabrikantLexmark
ModelLexmark Nr 14 18C2090E
Productnummer18C2090E
Kleurenzwart
Hoeveelheid (ml)11,4 milliliter
Intensiteit175 prints
EAN-nummer0734646964586

Goedkoopste Lexmark Nr 14 18C2090E inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 18C2090E cartridge is 11,4 milliliter. De printomvang is 175 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktshop.nl & Inktbaas.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark inktcartridges. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Doorgaans beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij shops zoals Inktshop.nl & Mediamarkt.nl.
 • Originele 18C2090E inktcartridges koop je online vanaf €23,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Garamond.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar goede winkels waar je goedkoop en eenvoudig 18C2090E cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark Nr 14 18C2090E zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit model zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €25,85. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €23,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €11,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark Nr 14 18C2090E originele inkt€23,50
Lexmark Nr 14 18C2090E multipack (merkcartridge)€47,00
Lexmark Nr 14 18C2090E huismerk inkt * €11,75
Lexmark Nr 14 18C2090E huismerk duopack * €23,50
Prijslijst van de 18C2090E cartridge (black) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Vandaag nog Lexmark Nr 14 18C2090E inkt kopen? Dit cartridgetype (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij winkeliers. Advies van de specialist: shop bij een internet printshop. Deze shops hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en hanteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Fonq, Ebay, Bol.com, Blokker, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwinkels als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
lexmark-nr-14-18c2090e-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 18C2090E inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark Nr 14 18C2090E originele zwarte inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden gemaakt door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen storende foutcodes. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €23,50).

Lexmark Nr 14 18C2090E huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het 18C2090E huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark Nr 14 18C2090E zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de zwart inkt van Lexmark vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel bekijk je algemene problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Relevante cartridge problemen bij de Lexmark Nr 14 18C2090E inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark Nr 14 18C2090E inktcartridge ?
De kostprijs van een Lexmark Nr 14 18C2090E met de kleur zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €19,42 excl. de btw (dus €23,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €47,00. Met een huismerk cartridge met de code 18C2090E betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €11,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Lexmark Nr 14 18C2090E huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 18C2090E alternatief selecteren is in de basis een goed idee. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De kostprijs is voordeliger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je vaak simpel verhelpen.

Kan ik de Lexmark Nr 14 18C2090E inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je het product terugzetten in originele staat. Als laatste probeer je of de nagevulde Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie