bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 34 18C0034E zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark Nr 34 18C0034E inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de beste inktwebshops voor verrassend goedkope cartridges. Deze Lexmark Nr 34 18C0034E met kleur zwart (black) komt van pas bij eenvoudige tekstdocumenten. Populair zijn de echte merkartikelen van Lexmark. Meer en meer printshops zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl en Sneltoner.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€31,50
Huismerk prijs€15,75
LeverancierLexmark
ProductLexmark Nr 34 18C0034E
Productnummer18C0034E
Officiële kleurzwart
Inhoud (ml)23,9 milliliter
Intensiteit550 prints
EAN-nummer0734646957663

Goedkoopste Lexmark Nr 34 18C0034E inkt bestellen december 2023

De inhoud (ml) van de 18C0034E cartridge is 23,9 milliliter. De printcapaciteit is 550 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com en Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Lexmark inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Gewoonlijk leveren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij verkooppunten als Inktshop.nl & Staples.
 • Originele 18C0034E inktcartridges koop je online vanaf €31,50.
 • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals lage kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar de betrouwbaarste printshops waar je eenvoudig 18C0034E cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark Nr 34 18C0034E zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €34,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €31,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €15,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark Nr 34 18C0034E originele inkt€31,50
Lexmark Nr 34 18C0034E multipack (merkcartridge)€63,00
Lexmark Nr 34 18C0034E huismerk inkt * €15,75
Lexmark Nr 34 18C0034E huismerk duopack * €31,50
Prijslijst van de 18C0034E cartridge (black) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Gelijk Lexmark Nr 34 18C0034E inkt kopen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: koop altijd bij een internet printshop. Zij hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en voeren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Hema, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Fonq, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
lexmark-nr-34-18c0034e-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 18C0034E inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark Nr 34 18C0034E originele zwarte inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke storing en meldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €31,50).

Lexmark Nr 34 18C0034E huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 18C0034E huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark Nr 34 18C0034E zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van errorcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze zwart inkt van Lexmark geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel zie je algemene inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het lipje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende cartridge en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Veel voorkomende issues met betrekking tot Lexmark Nr 34 18C0034E inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark Nr 34 18C0034E inktcartridge ?
De adviesprijs van de Lexmark Nr 34 18C0034E met de kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €26,03 excl. de btw (dat is €31,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €63,00. Met een huismerk cartridge met de code 18C0034E kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €15,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het lipje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Lexmark Nr 34 18C0034E huismerk alternatief slim?
Een huismerk 18C0034E alternatief kopen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan inkt van het merk zelf. Het tarief is gunstiger en de cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Op welke manier kan ik de Lexmark Nr 34 18C0034E inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden bestel je een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kan je het patroon in elkaar klikken. Als afronding bekijk je of de budget Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie