bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 23 18C1523 zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark Nr 23 18C1523 inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire printwinkels voor betaalbare cartridges. Artikel Lexmark Nr 23 18C1523 met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Lexmark. Diverse verkopers als bijvoorbeeld Office Centre & Officesavers leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€24,50
Huismerk tarieven€12,25
FabrikantLexmark
ModelLexmark Nr 23 18C1523
Serienummer18C1523E
Kleur omschrijvingzwart
Inhoud (ml)ml onbekend
Capaciteit215 prints
EAN-code0734646961325

Goedkoopste Lexmark Nr 23 18C1523 inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 18C1523E cartridge is ml onbekend. Het printvermogen is 215 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. Go4inkt en Office Centre zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij webshops als Go4inkt en Inktdiscount.nl.
 • Originele 18C1523E inktcartridges koop je vanaf €24,50.
 • Lexmark imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan lage kwaliteit) of overweeg een lettertype als Courier of Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je direct door naar gespecialiseerde inktshops waar je goedkoop en eenvoudig 18C1523E cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark Nr 23 18C1523 zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €26,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €24,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €12,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark Nr 23 18C1523 originele inkt€24,50
Lexmark Nr 23 18C1523 multipack (merkcartridge)€49,00
Lexmark Nr 23 18C1523 huismerk inkt * €12,25
Lexmark Nr 23 18C1523 huismerk duopack * €24,50
Prijsoverzicht van de 18C1523E cartridge (black) in juli 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Snel Lexmark Nr 23 18C1523 inkt kopen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als bij boekhandels. Onze tip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Wehkamp, Fonq, Amazon, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
lexmark-nr-23-18c1523-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 18C1523E inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark Nr 23 18C1523 originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges worden gefabriceerd door Lexmark en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen irritante foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €24,50).

Lexmark Nr 23 18C1523 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het 18C1523E huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark Nr 23 18C1523 zwart / black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je cartridges

Heb je de zwart inkt van Lexmark vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder vind je bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer of je het kapje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende issues in relatie tot Lexmark Nr 23 18C1523 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark Nr 23 18C1523 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark Nr 23 18C1523 met kleurcode zwart (black) cartridge is standaard zo’n €20,25 excl. btw (dus €24,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt kost het ongeveer €49,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het OEM-nummer 18C1523E kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €12,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe inktcartridge niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en reinig de printkop.

Is het Lexmark Nr 23 18C1523 huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 18C1523E alternatief gebruiken is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is lager en deze cartridges hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke problemen kan je meestal simpel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark Nr 23 18C1523 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Nu spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kan je het product opnieuw vastklikken. Tenslotte test je uit of de vernieuwde Lexmark inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie