bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 150XL 14N1616E magenta / roze / rood cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark Nr 150XL 14N1616E inktcartridge? Op deze website bieden wij de meest bekende webshops voor goedkope cartridges. Het patroon Lexmark Nr 150XL 14N1616E met kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Lexmark. Veel aanbieders zoals Inktdiscount.nl en Inktweb.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€20,50
Huismerk tarieven€10,25
FabrikantLexmark
ArtikelLexmark Nr 150XL 14N1616E
Productcode14N1616E
Officiële kleurmagenta
Inhoud (ml)ml onbekend
Printcapaciteit700 prints
EAN-code0734646306171

Goedkoopste Lexmark Nr 150XL 14N1616E inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 14N1616E cartridge is ml onbekend. De printcapaciteit is 700 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Easy-ink of Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij winkels zoals Inktwereld.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele 14N1616E inktcartridges haal je in huis vanaf €20,50.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via deze site klik je direct door naar populaire leveranciers waar je moeiteloos 14N1616E cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark Nr 150XL 14N1616E magenta / roze / rood vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €22,55. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €20,50. De beste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €10,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark Nr 150XL 14N1616E originele inkt€20,50
Lexmark Nr 150XL 14N1616E multipack (merkcartridge)€41,00
Lexmark Nr 150XL 14N1616E huismerk inkt * €10,25
Lexmark Nr 150XL 14N1616E huismerk duopack * €20,50
Overzicht met prijzen van de 14N1616E cartridge (roze / rood) in juli 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Meteen Lexmark Nr 150XL 14N1616E inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren tevens een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Kruidvat, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Ebay, Blokker, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktspecialisten als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
lexmark-nr-150xl-14n1616e-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 14N1616E inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark Nr 150XL 14N1616E originele roze en rode inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Lexmark en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Lexmark voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele merkcartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €20,50).

Lexmark Nr 150XL 14N1616E huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het 14N1616E huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark Nr 150XL 14N1616E magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je cartridges

Heb je ondertussen de magenta inkt van Lexmark vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht vind je de meest gangbare issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je het dopje / plastic verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Het inktpatroon lekt.Stop het printen meteen, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende inktproblemen met de Lexmark Nr 150XL 14N1616E inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark Nr 150XL 14N1616E inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark Nr 150XL 14N1616E bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) cartridge is gewoonlijk €16,94 excl. de btw (€20,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking kiest betaal je ongeveer €41,00. Met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 14N1616E dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €10,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark Nr 150XL 14N1616E huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 14N1616E alternatief kopen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je meestal zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de Lexmark Nr 150XL 14N1616E inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 injecteer je de roze en rode inkt in het inktpatroon. Nu kan je het patroon in elkaar zetten. Tenslotte check je of de vernieuwde Lexmark inkt correct functioneert door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie