bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 100 14N0820E zwart / black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark Nr 100 14N0820E inktcartridge? Via onze vergelijk-tool vind je de betrouwbaarste winkels voor voordelige cartridges. Het patroon Lexmark Nr 100 14N0820E bedoeld voor de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de “echte” cartridges van Lexmark. Velerlei inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl & Inktwereld.nl verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€19,00
Huismerk tarieven€9,50
LeverancierLexmark
ModelLexmark Nr 100 14N0820E
Productcode14N0820E
Kleurcodezwart
Inhoud (ml)5,5 milliliter
Printomvang170 prints
EAN-nummer0734646967037

Goedkoopste Lexmark Nr 100 14N0820E inkt kopen juli 2024

Het volume (ml) van de 14N0820E cartridge is 5,5 milliliter. De printomvang is 170 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl & Office Centre zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via webshops als Officesavers of Inktbaas.nl.
 • Originele 14N0820E inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €19,00.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan lage- of gemiddelde kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar erkende winkels waar je goedkoop en eenvoudig 14N0820E cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark Nr 100 14N0820E zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn best prijzig. Dit type zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €20,90. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €19,00. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €9,50. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark Nr 100 14N0820E originele inkt€19,00
Lexmark Nr 100 14N0820E multipack (merkcartridge)€38,00
Lexmark Nr 100 14N0820E huismerk inkt * €9,50
Lexmark Nr 100 14N0820E huismerk duopack * €19,00
Prijslijst van de 14N0820E cartridge (black) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark kopen?

Meteen Lexmark Nr 100 14N0820E inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekenwinkels. Onze tip: kies voor een internet printshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en verstrekken tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Fonq, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Ebay, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
lexmark-nr-100-14n0820e-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 14N0820E inkt van Lexmark bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Lexmark Nr 100 14N0820E originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Lexmark en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele cartridges is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €19,00).

Lexmark Nr 100 14N0820E huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 14N0820E huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Lexmark Nr 100 14N0820E zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Lexmark geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht check je bekende afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-cartridges. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle cartridges en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare issues in relatie tot Lexmark Nr 100 14N0820E inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Lexmark Nr 100 14N0820E inktcartridge ?
De prijs van een Lexmark Nr 100 14N0820E bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is doorgaans +/- €15,70 excl. de btw (dus €19,00 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €38,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 14N0820E dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €9,50) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het stukje tape los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Lexmark Nr 100 14N0820E huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 14N0820E alternatief proberen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. Het tarief is gunstiger en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark Nr 100 14N0820E inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden kies je voor een speciale set navulinkt voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer in elkaar klikken. Als check achterhaal je of de vernieuwde Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie