bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 100XL 14N1068E zwart / black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark Nr 100XL 14N1068E inktcartridge? Op deze pagina tref je de betrouwbaarste winkels voor verrassend goedkope cartridges. Deze Lexmark Nr 100XL 14N1068E met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Lexmark. Veel inktshops als bijvoorbeeld Alleeninkt.nl of replacedirect bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€29,50
Huismerk vanafprijs€14,75
MerkLexmark
TypeLexmark Nr 100XL 14N1068E
Seriecode14N1068E
Kleurzwart
Hoeveelheid (ml)16 milliliter
Printvermogen510 prints
EAN0734646967112

Goedkoopste Lexmark Nr 100XL 14N1068E inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de 14N1068E cartridge is 16 milliliter. De capaciteit is 510 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect of Mediamarkt.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkooppunten als 112supplies & Vikingdirect.nl.
 • Originele 14N1068E inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €29,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan milieuvriendelijk) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar betrouwbare bedrijven waar je snel en simpel 14N1068E cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark Nr 100XL 14N1068E zwart / black vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €32,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €29,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €14,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Lexmark Nr 100XL 14N1068E originele inkt€29,50
Lexmark Nr 100XL 14N1068E multipack (merkcartridge)€59,00
Lexmark Nr 100XL 14N1068E huismerk inkt * €14,75
Lexmark Nr 100XL 14N1068E huismerk duopack * €29,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 14N1068E cartridge (black) in februari 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Gemakkelijk Lexmark Nr 100XL 14N1068E inkt kopen? Dit cartridgetype of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internet als bij winkeliers. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Zij bieden top-service, de meeste voorraad en bieden doorgaans een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Action, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote platformen als Coolblue, Blokker, Ebay, Wehkamp, Fonq, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktaanbieders als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
lexmark-nr-100xl-14n1068e-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 14N1068E inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark Nr 100XL 14N1068E originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden vervaardigd door Lexmark en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met storende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €29,50).

Lexmark Nr 100XL 14N1068E huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 14N1068E huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark Nr 100XL 14N1068E zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht check je alledaagse afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder snel alle cartridges en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Relevante printproblemen bij de Lexmark Nr 100XL 14N1068E inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark Nr 100XL 14N1068E inktcartridge ?
De prijs van een Lexmark Nr 100XL 14N1068E bedoeld voor de kleur zwart (black) cartridge is gewoonlijk €24,38 excl. de btw (wat neerkomt op €29,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack prefereert kost het ongeveer €59,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 14N1068E dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is interessanter (+/- €14,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe inktcartridge het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het stukje tape hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark Nr 100XL 14N1068E huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 14N1068E alternatief kiezen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De verkoopprijs is interessanter en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans eenvoudig oplossen.

Hoe kan ik snel de Lexmark Nr 100XL 14N1068E inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Lexmark inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Nu kun je alles weer met elkaar verbinden. Als afronding controleer je of de gekloonde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie