bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 100XL 14N1071E geel / yellow cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark Nr 100XL 14N1071E inktcartridge? Op deze website bekijk je de beste printwinkels voor goedkope cartridges. Deze Lexmark Nr 100XL 14N1071E met kleuromschrijving geel (yellow) is te gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) patronen van Lexmark. Steeds meer printwinkels zoals inktknaller.nl en 123inkt bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€20,50
Huismerk verkoopprijs€10,25
FabrikantLexmark
ModelLexmark Nr 100XL 14N1071E
Artikelcode14N1071E
Kleurcodegeel
Hoeveelheid (ml)7,4 milliliter
Capaciteit600 prints
EAN0734646967174

Goedkoopste Lexmark Nr 100XL 14N1071E inkt bestellen december 2023

Het volume (ml) van de 14N1071E cartridge is 7,4 milliliter. De printcapaciteit is 600 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com en printerinktshop.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze faciliteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via shops als Inkt.nl en Paradigit.
 • Originele 14N1071E inktcartridges haal je in huis vanaf €20,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander eco-stand) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar de beste webshops waar je voordelig en snel 14N1071E cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark Nr 100XL 14N1071E geel / yellow vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze gele inktcartridge kost in de winkel al snel €22,55. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €20,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €10,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark Nr 100XL 14N1071E originele inkt€20,50
Lexmark Nr 100XL 14N1071E multipack (merkcartridge)€41,00
Lexmark Nr 100XL 14N1071E huismerk inkt * €10,25
Lexmark Nr 100XL 14N1071E huismerk duopack * €20,50
Prijsoverzicht van de 14N1071E cartridge (yellow) in december 2023. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Gemakkelijk Lexmark Nr 100XL 14N1071E inkt kopen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Onze tip: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hebben vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Hema, Bruna, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Bol.com, Ebay, Coolblue, Blokker, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-nr-100xl-14n1071e-geel-yellow-inktcartridge

Originele gele 14N1071E inkt van Lexmark bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Lexmark Nr 100XL 14N1071E originele gele inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges zijn afkomstig van Lexmark en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt storende foutcodes. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende foutcodes. Ze werken altijd.
 • De negatieve kant van originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €20,50).

Lexmark Nr 100XL 14N1071E huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens klooninkt van derden. Het 14N1071E huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark Nr 100XL 14N1071E geel / yellow huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze geel inkt van Lexmark verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel tref je de meest voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Check of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De inktcartridge lekt.Zet de printer meteen stil, klik de cartridge uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende inktproblemen aangaande Lexmark Nr 100XL 14N1071E inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Lexmark Nr 100XL 14N1071E inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Lexmark Nr 100XL 14N1071E bedoeld voor de kleur geel (yellow) cartridge is doorgaans +/- €16,94 excl. btw (dus €20,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt liggen de kosten op zo’n €41,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 14N1071E ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €10,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het beschermkapje hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Lexmark Nr 100XL 14N1071E huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 14N1071E alternatief gebruiken is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Zulke storingen kan je normaliter snel oplossen.

Kan ik ook zelf de Lexmark Nr 100XL 14N1071E inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden bestel je een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de gele inkt in het reservoir. Dan kan je het product in elkaar klikken. Als check check je of de budget Lexmark inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie