bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 80 12A1980 drie kleuren / multicolor cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark Nr 80 12A1980 inktcartridge? Op deze pagina kan je aan de slag met toonaangevende inktshops voor goedkope cartridges. Deze Lexmark Nr 80 12A1980 met de kleur drie kleuren (multicolor) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan originele patronen van Lexmark. Meer en meer shops als Totaalinkt.shop & Inktshop.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€11,50
Huismerk tarief€5,75
LeverancierLexmark
SoortLexmark Nr 80 12A1980
Serienummer12A1980E
Kleurendrie kleuren
Volume (ml)21 milliliter
Printomvang275 prints
EAN0734646120616

Goedkoopste Lexmark Nr 80 12A1980 inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de 12A1980E cartridge is 21 milliliter. Het printvermogen is 275 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat is financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Officesavers en inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij webshops zoals Inktwereld.nl en Handyman.nl.
 • Originele 12A1980E inktcartridges zijn te bestellen v.a. €11,50.
 • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. snel-modus) & probeer lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je de beste aanbieders waar je voordelig en snel 12A1980E cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark Nr 80 12A1980 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €12,65. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €11,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €5,75. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark Nr 80 12A1980 originele inkt€11,50
Lexmark Nr 80 12A1980 multipack (merkcartridge)€23,00
Lexmark Nr 80 12A1980 huismerk inkt * €5,75
Lexmark Nr 80 12A1980 huismerk duopack * €11,50
Tabel met prijzen voor de 12A1980E cartridge (multicolor) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Gemakkelijk Lexmark Nr 80 12A1980 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als bij boekenwinkels. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Ebay, Blokker, Coolblue, Amazon, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
lexmark-nr-80-12a1980-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 12A1980E inkt van Lexmark bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark Nr 80 12A1980 originele meerkleurige inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Lexmark en leveren de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met storende foutcodes. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €11,50).

Lexmark Nr 80 12A1980 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het 12A1980E huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark Nr 80 12A1980 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je cartridges

Heb je de drie kleuren inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht staan de meest bekende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop meteen met printen, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende problemen in relatie tot Lexmark Nr 80 12A1980 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een Lexmark Nr 80 12A1980 inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark Nr 80 12A1980 met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €9,50 excl. de btw (wat neerkomt op €11,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je zo’n €23,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 12A1980E betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is aantrekkelijker (+/- €5,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Lexmark Nr 80 12A1980 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 12A1980E alternatief nemen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de Lexmark Nr 80 12A1980 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de meerkleurige inkt in het reservoir. Afsluitend kan je het patroon opnieuw assembleren. Nadien test je of de nagevulde Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie