bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 90 12A1990 drie kleuren / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark Nr 90 12A1990 inktcartridge? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de populairste inktshops voor betaalbare cartridges. Het artikel Lexmark Nr 90 12A1990 met de kleur drie kleuren (multicolor) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) patronen van Lexmark. Verschillende inktshops zoals Printabout.nl & coolblue.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€24,50
Huismerk tarief€12,25
MerkLexmark
ArtikelLexmark Nr 90 12A1990
Productnummer12A1990E
Kleurendrie kleuren
Volume (ml)21 milliliter
Printvermogen450 prints
EAN0734646132602

Goedkoopste Lexmark Nr 90 12A1990 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 12A1990E cartridge is 21 milliliter. De capaciteit is 450 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Inktcartridge store & Inktbaas.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal leveren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via winkels zoals 112supplies of Vikingdirect.nl.
 • Originele 12A1990E inktcartridges haal je in huis vanaf €24,50.
 • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld conceptmodus) en test het gebruik van lettertypes als Courier of Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl check je de meest bekende shops waar je goedkoop en eenvoudig 12A1990E cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark Nr 90 12A1990 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit soort meerkleurige inktcartridge kent een vanafprijs van €26,95. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €24,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €12,25. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark Nr 90 12A1990 originele inkt€24,50
Lexmark Nr 90 12A1990 multipack (merkcartridge)€49,00
Lexmark Nr 90 12A1990 huismerk inkt * €12,25
Lexmark Nr 90 12A1990 huismerk duopack * €24,50
Prijstabel voor de 12A1990E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Meteen Lexmark Nr 90 12A1990 inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Kooptip: bestel bij een online inktshop. Deze leveranciers bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren tevens een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Bekende webshops als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Blokker, Fonq, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-nr-90-12a1990-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 12A1990E inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark Nr 90 12A1990 originele meerkleurige inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van Lexmark en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk cartridges is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €24,50).

Lexmark Nr 90 12A1990 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derden. Het 12A1990E huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark Nr 90 12A1990 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is erg goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van Lexmark vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht staan alledaagse printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Controleer nog eens of je het plasticje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check of je cartridges goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Het inktpatroon lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de cartridge uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
Relevante problemen m.b.t. Lexmark Nr 90 12A1990 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark Nr 90 12A1990 inktcartridge ?
De prijs van een Lexmark Nr 90 12A1990 met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is gemiddeld zo’n €20,25 excl. de btw (dus €24,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €49,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 12A1990E ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €12,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de cartridge schoon zijn en neem de printkop onder handen.

Is een Lexmark Nr 90 12A1990 huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 12A1990E alternatief inkopen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De prijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Kan ik de Lexmark Nr 90 12A1990 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de meerkleurige inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw assembleren. Aansluitend test je of de nagevulde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie