bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti IN703 B0632 drie kleuren / multicolor cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Olivetti IN703 B0632 inktcartridge? Op deze pagina vergelijk je de populairste verkooppunten voor verrassend voordelige cartridges. Deze Olivetti IN703 B0632 met de kleur drie kleuren (multicolor) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van Olivetti. Een groeiend aantal verkopers als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl en Sneltoner.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€18,50
Huismerk prijs€9,25
LeverancierOlivetti
TypeOlivetti IN703 B0632
ArtikelcodeB0632
Kleurcodedrie kleuren
Inhoud (ml)7 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Olivetti IN703 B0632 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de B0632 cartridge is 7 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Go4inkt & printerinktshop.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Olivetti inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij webwinkels zoals Inkt.nl & Handyman.nl.
 • Originele B0632 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €18,50.
 • Olivetti imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a snel printen) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via onze website vergelijk je betrouwbare aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig B0632 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Olivetti IN703 B0632 drie kleuren / multicolor vergelijken
Olivetti inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €20,35. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €18,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €9,25. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Olivetti IN703 B0632 originele inkt€18,50
Olivetti IN703 B0632 multipack (merkcartridge)€37,00
Olivetti IN703 B0632 huismerk inkt * €9,25
Olivetti IN703 B0632 huismerk duopack * €18,50
Tabel met prijzen voor de B0632 cartridge (multicolor) in juli 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Olivetti inkopen?

Meteen Olivetti IN703 B0632 inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij computerzaken. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen tevens een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Jumbo, Media Markt, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Amazon, Coolblue, Blokker, Ebay, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
olivetti-in703-b0632-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige B0632 inkt van Olivetti bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Olivetti IN703 B0632 originele meerkleurige inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden vervaardigd door Olivetti en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen irritante foutcodes. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Olivetti bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €18,50).

Olivetti IN703 B0632 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derden. Het B0632 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Olivetti IN703 B0632 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze drie kleuren inkt van Olivetti verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest bekende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Check of je het plakkertje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om even elke week een testafdrukje te doen.
Het inktpatroon lekt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Relevante printproblemen m.b.t. Olivetti IN703 B0632 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Olivetti IN703 B0632 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Olivetti IN703 B0632 met kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is standaard zo’n €15,29 excl. de btw (dat maakt €18,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €37,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer B0632 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-cartridges ligt lager (+/- €9,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Olivetti IN703 B0632 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk B0632 alternatief proberen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De winkelprijs is gunstiger en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je veelal simpel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Olivetti IN703 B0632 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Olivetti inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In de volgende stap spuit je de meerkleurige inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product opnieuw assembleren. Als afronding test je of de budget Olivetti inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie