bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 100 14N0900E cyaan / blauw cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark Nr 100 14N0900E inktcartridge? Op deze pagina tref je de beste winkels voor extra goedkope cartridges. Het product Lexmark Nr 100 14N0900E bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Lexmark. Meerdere shops als o.a. Paradigit en Go4inkt faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€12,50
Huismerk tarieven€6,25
FabrikantLexmark
ProductLexmark Nr 100 14N0900E
Seriecode14N0900E
Kleurcyaan
Hoeveelheid (ml)3 milliliter
Printcapaciteit200 prints
EAN-code0734646967051

Goedkoopste Lexmark Nr 100 14N0900E inkt kopen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de 14N0900E cartridge is 3 milliliter. De capaciteit is 200 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com of Printabout.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Lexmark inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via leveranciers zoals 123inkt en Vikingdirect.nl.
 • Originele 14N0900E inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €12,50.
 • Lexmark imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vergelijk je populaire verkooppunten waar je eenvoudig 14N0900E cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark Nr 100 14N0900E cyaan / blauw vergelijken
Lexmark inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model blauwe inktcartridge heeft een adviesprijs van €13,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €12,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €6,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark Nr 100 14N0900E originele inkt€12,50
Lexmark Nr 100 14N0900E multipack (merkcartridge)€25,00
Lexmark Nr 100 14N0900E huismerk inkt * €6,25
Lexmark Nr 100 14N0900E huismerk duopack * €12,50
Geschatte prijzen van de 14N0900E cartridge (blauw) in februari 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Direkt Lexmark Nr 100 14N0900E inkt kopen? Deze cartridge of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij boekhandels. Advies van de specialist: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren bovendien een prima huismerk.

 • Retailers: Handyman, Hema, Bruna, Action, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
lexmark-nr-100-14n0900e-cyaan-blauw-inktcartridge

Originele blauwe 14N0900E inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark Nr 100 14N0900E originele blauwe inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktcartridges van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €12,50).

Lexmark Nr 100 14N0900E huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 14N0900E huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark Nr 100 14N0900E cyaan / blauw huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Lexmark verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder bieden we een overzicht met algemene problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Onderzoek of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je cartridges goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Stop direct met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct goed schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare issues aangaande Lexmark Nr 100 14N0900E inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark Nr 100 14N0900E inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark Nr 100 14N0900E met kleurcode cyaan (blauw) cartridge is gewoonlijk €10,33 excl. btw (dat maakt €12,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €25,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 14N0900E ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €6,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe inktcartridge niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark Nr 100 14N0900E huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 14N0900E alternatief selecteren is bijna altijd zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark Nr 100 14N0900E inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf controleer je of de bijgevulde Lexmark inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie