bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 43XL 18YX143E drie kleuren / multicolor cartridge

Interesse in de goedkoopste Lexmark Nr 43XL 18YX143E inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl tref je de populairste winkels voor extra voordelige cartridges. Deze Lexmark Nr 43XL 18YX143E met de kleur drie kleuren (multicolor) is relevant voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan echte merkartikelen van Lexmark. Flink wat leveranciers als Paradigit en Inktweb.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€32,50
Huismerk prijs€16,25
FabrikantLexmark
ProductLexmark Nr 43XL 18YX143E
Seriecode18YX143E
Kleurdrie kleuren
Inhoud (ml)24 milliliter
Capaciteit500 prints
EAN-nummer0734646964517

Goedkoopste Lexmark Nr 43XL 18YX143E inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 18YX143E cartridge is 24 milliliter. De printomvang is 500 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via winkels zoals Inkclub of Inktdiscount.nl.
 • Originele 18YX143E inktcartridges koop je vanaf €32,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld minimale kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl check je de betrouwbaarste inktaanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 18YX143E cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark Nr 43XL 18YX143E drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €35,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €32,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €16,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark Nr 43XL 18YX143E originele inkt€32,50
Lexmark Nr 43XL 18YX143E multipack (merkcartridge)€65,00
Lexmark Nr 43XL 18YX143E huismerk inkt * €16,25
Lexmark Nr 43XL 18YX143E huismerk duopack * €32,50
Overzicht met prijzen van de 18YX143E cartridge (multicolor) in juli 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Gemakkelijk Lexmark Nr 43XL 18YX143E inkt bestellen? Dit type cartridge of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel online als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Handyman, Action, Hema, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Landelijke winkels als Ebay, Bol.com, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktwebshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en bieden de hoogste kortingen.
lexmark-nr-43xl-18yx143e-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 18YX143E inkt van Lexmark kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Lexmark Nr 43XL 18YX143E originele meerkleurige inktcartridge is dan wat je zoekt. De cartridges worden gefabriceerd door Lexmark en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt lastige storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Lexmark voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €32,50).

Lexmark Nr 43XL 18YX143E huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 18YX143E huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Lexmark Nr 43XL 18YX143E drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De kwaliteit is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze drie kleuren inkt van Lexmark verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht vind je de meest gangbare inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent cartridge niet.Bekijk of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Voer een cartridges check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende inktcartridge.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de verschillende cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende afdrukproblemen met betrekking tot Lexmark Nr 43XL 18YX143E inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Lexmark Nr 43XL 18YX143E inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Lexmark Nr 43XL 18YX143E met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is doorgaans +/- €26,86 excl. btw (€32,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack neemt moet je denken aan €65,00. Met een huismerk cartridge met de code 18YX143E ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €16,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark Nr 43XL 18YX143E huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 18YX143E alternatief proberen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark Nr 43XL 18YX143E inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden koop je een speciale set navulinkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Voorts spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan mag je alles in elkaar zetten. Aansluitend probeer je of de bijgevulde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie