bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 27 10NX227 drie kleuren / multicolor cartridge

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark Nr 27 10NX227 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je goede aanbieders voor extra goedkope cartridges. Het product Lexmark Nr 27 10NX227 met de kleur drie kleuren (multicolor) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Lexmark. Diverse inktaanbieders als o.a. inktknaller.nl en Go4inkt faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€20,50
Huismerk vanafprijs€10,25
FabrikantLexmark
ModelLexmark Nr 27 10NX227
Artikelnummer10NX227E
Kleurcodedrie kleuren
Inhoud (ml)9,2 milliliter
Effectiviteit175 prints
EAN-code0734646964401

Goedkoopste Lexmark Nr 27 10NX227 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 10NX227E cartridge is 9,2 milliliter. De capaciteit is 175 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is stukken voordeliger dan in de winkel. Inktshop.nl of inktknaller.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Lexmark inktcartridges. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij webshops zoals Inkclub of Vikingdirect.nl.
 • Originele 10NX227E inktcartridges kosten je ongeveer €20,50.
 • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a eco-modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont & Calibri.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar de meest populaire verkooppunten waar je op een gebruiksvriendelijke manier 10NX227E cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark Nr 27 10NX227 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn best prijzig. Deze meerkleurige inktcartridge kost in de winkel al snel €22,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €20,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €10,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark Nr 27 10NX227 originele inkt€20,50
Lexmark Nr 27 10NX227 multipack (merkcartridge)€41,00
Lexmark Nr 27 10NX227 huismerk inkt * €10,25
Lexmark Nr 27 10NX227 huismerk duopack * €20,50
Prijstabel voor de 10NX227E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark inkopen?

Meteen Lexmark Nr 27 10NX227 inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en faciliteren vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Kruidvat, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktwebwinkels als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-nr-27-10nx227-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 10NX227E inkt van Lexmark kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark Nr 27 10NX227 originele meerkleurige inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met irritante storing en meldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €20,50).

Lexmark Nr 27 10NX227 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derden. Het 10NX227E huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark Nr 27 10NX227 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze drie kleuren inkt van Lexmark vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder check je bekende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De inktcartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle cartridges en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare cartridge problemen aangaande Lexmark Nr 27 10NX227 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een Lexmark Nr 27 10NX227 inktcartridge ?
De prijs van een Lexmark Nr 27 10NX227 met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €16,94 excl. de btw (dus €20,50 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking koopt betaal je zo’n €41,00. Met een huismerk cartridge met de code 10NX227E betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €10,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de cartridge schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Lexmark Nr 27 10NX227 huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 10NX227E alternatief inkopen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is interessanter en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans zelf verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark Nr 27 10NX227 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei bestel je een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Nu kan je het product opnieuw assembleren. Aansluitend check je of de nagevulde Lexmark inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie