bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 26 10N0026 drie kleuren / multicolor cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark Nr 26 10N0026 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je erkende printwinkels voor goedkope cartridges. Artikel Lexmark Nr 26 10N0026 met de kleur drie kleuren (multicolor) biedt uitkomst voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Lexmark. Heel wat inktaanbieders als Goedkoopprinten.nl & coolblue.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€27,50
Huismerk verkoopprijs€13,75
FabrikantLexmark
ArtikelLexmark Nr 26 10N0026
Productcode10N0026E
Kleurcodedrie kleuren
Hoeveelheid (ml)13,8 milliliter
Printcapaciteit275 prints
EAN-code0734646539869

Goedkoopste Lexmark Nr 26 10N0026 inkt bestellen juli 2024

Het volume (ml) van de 10N0026E cartridge is 13,8 milliliter. De capaciteit is 275 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies en Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze bieden een groot aanbod en geven advies / service. Over het algemeen voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij bedrijven zoals Easy-ink of Printabout.nl.
 • Originele 10N0026E inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €27,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan printen in concept) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via dit portaal check je de beste leveranciers waar je voordelig en snel 10N0026E cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark Nr 26 10N0026 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €30,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €27,50. De beste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €13,75. Bekijk de details over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark Nr 26 10N0026 originele inkt€27,50
Lexmark Nr 26 10N0026 multipack (merkcartridge)€55,00
Lexmark Nr 26 10N0026 huismerk inkt * €13,75
Lexmark Nr 26 10N0026 huismerk duopack * €27,50
Geschatte prijzen van de 10N0026E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Meteen Lexmark Nr 26 10N0026 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij boekhandels. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en bieden doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Jumbo, Expert, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Amazon, Bol.com, Ebay, Blokker, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
lexmark-nr-26-10n0026-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 10N0026E inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark Nr 26 10N0026 originele meerkleurige inktcartridge is dan wat wij aanraden. Deze cartridges worden vervaardigd door Lexmark en leveren de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je voorkomt lastige foutmeldingen of storingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij merkcartridges is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €27,50).

Lexmark Nr 26 10N0026 huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 10N0026E huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark Nr 26 10N0026 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele producten.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) drie kleuren inkt van Lexmark verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel staan de meest gangbare cartridge problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het plakkertje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Het inktpatroon lekt.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle cartridges en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse cartridge problemen in relatie tot Lexmark Nr 26 10N0026 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Lexmark Nr 26 10N0026 inktcartridge ?
De kostprijs van een Lexmark Nr 26 10N0026 met kleurcode drie kleuren (multicolor) cartridge is gemiddeld zo’n €22,73 excl. btw (wat neerkomt op €27,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je ongeveer €55,00. Dankzij een huismerk cartridge met de fabrikantcode 10N0026E kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €13,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark Nr 26 10N0026 huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 10N0026E alternatief gebruiken is vaak lucratief. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan originele merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de Lexmark Nr 26 10N0026 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Lexmark inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kan je het product in elkaar klikken. Tenslotte bekijk je of de vernieuwde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie