bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 85 12A1985 drie kleuren / multicolor cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Lexmark Nr 85 12A1985 inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij toonaangevende printwinkels voor extra goedkope cartridges. Het artikel Lexmark Nr 85 12A1985 met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Lexmark. Verschillende verkopers als o.a. Inktbaas.nl of replacedirect leveren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€12,50
Huismerk vanafprijs€6,25
MerkLexmark
ModelLexmark Nr 85 12A1985
Artikelcode12A1985E
Kleurendrie kleuren
Volume (ml)35 milliliter
Printcapaciteit470 prints
EAN-code0734646220361

Goedkoopste Lexmark Nr 85 12A1985 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 12A1985E cartridge is 35 milliliter. De printomvang is 470 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dit is veel gunstiger dan in de winkel. Inktweb.nl en Office Centre zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Lexmark inktcartridges. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij webshops als Inktwereld.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele 12A1985E inktcartridges kosten je ongeveer €12,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) of probeer lettertypes zoals Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar erkende aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 12A1985E cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark Nr 85 12A1985 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn niet goedkoop. Een dergelijke meerkleurige inktcartridge kent een vanafprijs van €13,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €12,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €6,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark Nr 85 12A1985 originele inkt€12,50
Lexmark Nr 85 12A1985 multipack (merkcartridge)€25,00
Lexmark Nr 85 12A1985 huismerk inkt * €6,25
Lexmark Nr 85 12A1985 huismerk duopack * €12,50
Geschatte prijzen van de 12A1985E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Gemakkelijk Lexmark Nr 85 12A1985 inkt kopen? Dit type cartridge of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben vaak een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Action, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Ebay, Blokker, Fonq, Bol.com, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktwinkels als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-nr-85-12a1985-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 12A1985E inkt van Lexmark bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark Nr 85 12A1985 originele meerkleurige inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden geproduceerd door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele cartridges van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €12,50).

Lexmark Nr 85 12A1985 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 12A1985E huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark Nr 85 12A1985 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inkt.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van Lexmark geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel check je de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Kijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. De beste tips is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt in de printer.Stop meteen met printen, haal de betreffende cartridges uit de printer en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse inktproblemen met betrekking tot Lexmark Nr 85 12A1985 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark Nr 85 12A1985 inktcartridge ?
De adviesprijs van de Lexmark Nr 85 12A1985 met kleurcode drie kleuren (multicolor) cartridge is om en nabij de €10,33 excl. de btw (dat maakt €12,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €25,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer 12A1985E betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €6,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark Nr 85 12A1985 huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 12A1985E alternatief gebruiken is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De winkelprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je meestal snel herstellen.

Voor een voordelige prijs de Lexmark Nr 85 12A1985 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor deze handeling neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Nu injecteer je de meerkleurige inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun je alles weer terugzetten in originele staat. Als check check je of de nagevulde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie