bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 60 17G0060 drie kleuren / multicolor cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark Nr 60 17G0060 inktcartridge? Op deze website tref je erkende printwinkels voor verrassend voordelige cartridges. Het patroon Lexmark Nr 60 17G0060 met kleur drie kleuren (multicolor) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan “echte” cartridges van Lexmark. Steeds meer printshops als Totaalinkt.shop & Sneltoner.nl bieden ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is vele malen lager, de cartridges zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Verkoopprijs€38,50
Huismerk tarief€19,25
LeverancierLexmark
ArtikelLexmark Nr 60 17G0060
Productnummer17G0060E
Kleurdrie kleuren
Inhoud (ml)21 milliliter
Capaciteit225 prints
EAN-nummer0734646163972

Goedkoopste Lexmark Nr 60 17G0060 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 17G0060E cartridge is 21 milliliter. De capaciteit is 225 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com & Office Centre zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de regel voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij leveranciers zoals Inkclub en Printabout.nl.
 • Originele 17G0060E inktcartridges koop je online vanaf €38,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (o.a eco-modus) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vergelijk je bekende webshops waar je snel en simpel 17G0060E cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark Nr 60 17G0060 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn best prijzig. Deze meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €42,35. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €38,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €19,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Lexmark Nr 60 17G0060 originele inkt€38,50
Lexmark Nr 60 17G0060 multipack (merkcartridge)€77,00
Lexmark Nr 60 17G0060 huismerk inkt * €19,25
Lexmark Nr 60 17G0060 huismerk duopack * €38,50
Tabel met prijzen voor de 17G0060E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark inkopen?

Direkt Lexmark Nr 60 17G0060 inkt bestellen? Deze cartridge of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als in de retail. Onze tip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden de beste service, de meeste voorraad en voeren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Media Markt, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Fonq, Wehkamp, Ebay, Blokker, Amazon, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktspecialisten als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
lexmark-nr-60-17g0060-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 17G0060E inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Lexmark Nr 60 17G0060 originele meerkleurige inktcartridge is dan de beste koop. Deze cartridges worden gemaakt door Lexmark en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met lastige storing en meldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €38,50).

Lexmark Nr 60 17G0060 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van goedkope merken. Het 17G0060E huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark Nr 60 17G0060 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de drie kleuren inkt van Lexmark geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met algemene inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-cartridges. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Cartridge wordt niet herkend.Achterhaal of je de beschermingstape verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop te reinigen. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende inktcartridges.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de cartridge en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen in relatie tot Lexmark Nr 60 17G0060 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de Lexmark Nr 60 17G0060 inktcartridge ?
De prijs van een Lexmark Nr 60 17G0060 met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is om en nabij de €31,82 excl. de btw (dus €38,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €77,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer 17G0060E betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €19,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je de beschermingstape hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is een Lexmark Nr 60 17G0060 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 17G0060E alternatief gebruiken is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is voordeliger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter gemakkelijk herstellen.

Kan ik de Lexmark Nr 60 17G0060 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei neem je een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Hierna plaats je de injectiespuit met meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kan je het patroon in elkaar zetten. Als check test je uit of de vernieuwde Lexmark inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie