bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 41 18Y0141E drie kleuren / multicolor cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Lexmark Nr 41 18Y0141E inktcartridge? Via Inktaanbieding.nl vind je de populairste inktshops voor verrassend voordelige cartridges. Deze Lexmark Nr 41 18Y0141E bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Lexmark. Flink wat aanbieders zoals Inkt-bestellen.nl en bol.com leveren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€27,50
Huismerk tarieven€13,75
LeverancierLexmark
ArtikelLexmark Nr 41 18Y0141E
Seriecode18Y0141E
Officiële kleurdrie kleuren
Volume (ml)10 milliliter
Printcapaciteit210 prints
EAN-nummer0734646257909

Goedkoopste Lexmark Nr 41 18Y0141E inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 18Y0141E cartridge is 10 milliliter. De intensiteit is 210 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl & Totaalinkt.shop zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze bieden duizenden producten en geven advies / service. Doorgaans hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij aanbieders zoals Inktwereld.nl & printerinktshop.nl.
 • Originele 18Y0141E inktcartridges koop je vanaf €27,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. lage kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar toonaangevende webwinkels waar je goedkoop en eenvoudig 18Y0141E cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark Nr 41 18Y0141E drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges hebben een prijskaartje. Dit soort meerkleurige inktcartridge kent een vanafprijs van €30,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de cartridges al voor €27,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €13,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark Nr 41 18Y0141E originele inkt€27,50
Lexmark Nr 41 18Y0141E multipack (merkcartridge)€55,00
Lexmark Nr 41 18Y0141E huismerk inkt * €13,75
Lexmark Nr 41 18Y0141E huismerk duopack * €27,50
Prijstabel voor de 18Y0141E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Meteen Lexmark Nr 41 18Y0141E inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij winkeliers. Advies van de specialist: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-nr-41-18y0141e-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 18Y0141E inkt van Lexmark kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Lexmark Nr 41 18Y0141E originele meerkleurige inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden gemaakt door Lexmark en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende storing en meldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €27,50).

Lexmark Nr 41 18Y0141E huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 18Y0141E huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Lexmark Nr 41 18Y0141E drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze drie kleuren inkt van Lexmark vervangen maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht tref je gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Achterhaal of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak de cartridge schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende inktcartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende cartridge en reinig de complete printer. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse issues m.b.t. Lexmark Nr 41 18Y0141E inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark Nr 41 18Y0141E inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Lexmark Nr 41 18Y0141E met kleurcode drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €22,73 excl. btw (€27,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je ongeveer €55,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de code 18Y0141E dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €13,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en bekijk of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en onderzoek de printkop.

Is een Lexmark Nr 41 18Y0141E huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 18Y0141E alternatief bestellen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanschafprijs is lager en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark Nr 41 18Y0141E inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de cartridge uit elkaar. Vervolgens spuit je de meerkleurige inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Ter controle achterhaal je of de gekloonde Lexmark inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie