bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 25 15M0125 drie kleuren / multicolor cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Lexmark Nr 25 15M0125 inktcartridge? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire printshops voor extra goedkope cartridges. Deze Lexmark Nr 25 15M0125 met kleurcode drie kleuren (multicolor) komt van pas bij mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van Lexmark. Heel wat inktaanbieders zoals Vikingdirect.nl of Sneltoner.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€37,50
Huismerk vanafprijs€18,75
FabrikantLexmark
TypeLexmark Nr 25 15M0125
Productnummer15M0125E
Kleurendrie kleuren
Hoeveelheid (ml)30 milliliter
Printcapaciteit625 prints
EAN-code0734646431507

Goedkoopste Lexmark Nr 25 15M0125 inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 15M0125E cartridge is 30 milliliter. De capaciteit is 625 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt of Inkt-bestellen.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Dikwijls verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via webshops zoals Inktweb.nl en Vikingdirect.nl.
 • Originele 15M0125E inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €37,50.
 • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals snel printen) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Times New Roman.
 • Via onze website vergelijk je betrouwbare inktaanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 15M0125E cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark Nr 25 15M0125 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €41,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €37,50. De beste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €18,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Lexmark Nr 25 15M0125 originele inkt€37,50
Lexmark Nr 25 15M0125 multipack (merkcartridge)€75,00
Lexmark Nr 25 15M0125 huismerk inkt * €18,75
Lexmark Nr 25 15M0125 huismerk duopack * €37,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 15M0125E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Gelijk Lexmark Nr 25 15M0125 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze shops helpen bij problemen, de meeste voorraad en verstrekken normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Bruna, Albert Heijn, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-nr-25-15m0125-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 15M0125E inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Lexmark Nr 25 15M0125 originele meerkleurige inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden geproduceerd door Lexmark en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met hinderlijke storing en meldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele cartridges van Lexmark hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €37,50).

Lexmark Nr 25 15M0125 huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 15M0125E huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een hele lage prijs per cartridge en omdat deze cartridges simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark Nr 25 15M0125 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de drie kleuren inkt van Lexmark vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Bekijk of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een cartridges check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De cartridges zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Algemene problemen m.b.t. Lexmark Nr 25 15M0125 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Lexmark Nr 25 15M0125 inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Lexmark Nr 25 15M0125 met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) cartridge is ongeveer €30,99 excl. btw (wat neerkomt op €37,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking neemt betaal je ongeveer €75,00. Met een huismerk cartridge met het serienummer 15M0125E dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €18,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het stukje tape hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark Nr 25 15M0125 huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 15M0125E alternatief proberen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De prijs is aantrekkelijker en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je veelal zelfstandig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark Nr 25 15M0125 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu spuit je de meerkleurige inkt in het aangegeven gaatje. Later kan je het product met elkaar verbinden. Als check probeer je of de budget Lexmark inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie