bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 29 18C1429 drie kleuren / multicolor cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark Nr 29 18C1429 inktcartridge? Op deze website kan je aan de slag met de meest populaire leveranciers voor betaalbare cartridges. Deze Lexmark Nr 29 18C1429 bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van Lexmark. Diverse inktshops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop of Inktshop.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€23,00
Huismerk tarief€11,50
LeverancierLexmark
ArtikelLexmark Nr 29 18C1429
Productcode18C1429E
Kleurdrie kleuren
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Printomvang150 prints
EAN0734646960687

Goedkoopste Lexmark Nr 29 18C1429 inkt kopen juli 2024

De inhoud (ml) van de 18C1429E cartridge is ml onbekend. De intensiteit is 150 prints. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de regel voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via verkopers zoals Inkt.nl of Handyman.nl.
 • Originele 18C1429E inktcartridges koop je vanaf €23,00.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a lage kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vind je de directe links naar betrouwbare aanbieders waar je moeiteloos 18C1429E cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark Nr 29 18C1429 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn niet goedkoop. Dit type meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €25,30. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €23,00. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €11,50. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark Nr 29 18C1429 originele inkt€23,00
Lexmark Nr 29 18C1429 multipack (merkcartridge)€46,00
Lexmark Nr 29 18C1429 huismerk inkt * €11,50
Lexmark Nr 29 18C1429 huismerk duopack * €23,00
Prijsindicatie van de prijs voor een 18C1429E cartridge (multicolor) in juli 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Gemakkelijk Lexmark Nr 29 18C1429 inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze shops bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote platformen als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Coolblue, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktshops als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
lexmark-nr-29-18c1429-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 18C1429E inkt van Lexmark kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark Nr 29 18C1429 originele meerkleurige inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen of storingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €23,00).

Lexmark Nr 29 18C1429 huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het 18C1429E huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark Nr 29 18C1429 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) drie kleuren inkt van Lexmark vervangen maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel zie je veel voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible cartridge.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Printer herkent cartridge niet.Achterhaal of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een cartridges check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende cartridge en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest bekende printproblemen met betrekking tot Lexmark Nr 29 18C1429 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Lexmark Nr 29 18C1429 inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Lexmark Nr 29 18C1429 met kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €19,01 excl. de btw (dat betekent €23,00 inclusief btw). Zodra je een multipack of duoverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €46,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 18C1429E kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €11,50) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe inktcartridge weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de cartridge schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Lexmark Nr 29 18C1429 huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 18C1429E alternatief bestellen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper dan originele merkinkt. De prijs is lager en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Deze kan je normaal gesproken snel herstellen.

Hoe kan ik snel de Lexmark Nr 29 18C1429 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Lexmark inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de meerkleurige inkt in het reservoir. Later kan je het product in elkaar zetten. Achteraf bekijk je of de nagevulde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie