bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 40 18Y0340E drie kleuren / multicolor cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Lexmark Nr 40 18Y0340E inktcartridge? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met erkende leveranciers voor extra voordelige cartridges. Het patroon Lexmark Nr 40 18Y0340E met kleuromschrijving drie kleuren (multicolor) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Lexmark. Steeds meer inktaanbieders als bijvoorbeeld Handyman.nl of printershop verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€14,50
Huismerk tarief€7,25
LeverancierLexmark
TypeLexmark Nr 40 18Y0340E
Serienummer18Y0340E
Officiële kleurdrie kleuren
Hoeveelheid (ml)ml onbekend
Capaciteitonbekend
EAN0734646961189

Goedkoopste Lexmark Nr 40 18Y0340E inkt bestellen juli 2024

De inhoud (ml) van de 18Y0340E cartridge is ml onbekend. De intensiteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. Inkt.nl en Staples zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Lexmark inktcartridges. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij aanbieders zoals Easy-ink & Alleeninkt.nl.
 • Originele 18Y0340E inktcartridges kosten je ongeveer €14,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan printen in concept) of overweeg een lettertype als Century Gothic en Garamond.
 • Via deze site vind je de directe links naar gespecialiseerde aanbieders waar je goedkope 18Y0340E cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark Nr 40 18Y0340E drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort meerkleurige inktcartridge heeft een prijs van zo’n €15,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €14,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €7,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark Nr 40 18Y0340E originele inkt€14,50
Lexmark Nr 40 18Y0340E multipack (merkcartridge)€29,00
Lexmark Nr 40 18Y0340E huismerk inkt * €7,25
Lexmark Nr 40 18Y0340E huismerk duopack * €14,50
Prijsoverzicht van de 18Y0340E cartridge (multicolor) in juli 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Gemakkelijk Lexmark Nr 40 18Y0340E inkt kopen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Bruna, Hema, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwebshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
lexmark-nr-40-18y0340e-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 18Y0340E inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Lexmark Nr 40 18Y0340E originele meerkleurige inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Lexmark en resulteren in de mooiste prints. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van frustrerende foutcodes. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Lexmark bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van de “echte” merk cartridges is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €14,50).

Lexmark Nr 40 18Y0340E huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het 18Y0340E huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark Nr 40 18Y0340E drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de drie kleuren inkt van Lexmark geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht zie je gangbare cartridge problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste cartridges even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De inktcartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte issues in relatie tot Lexmark Nr 40 18Y0340E inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Lexmark Nr 40 18Y0340E inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Lexmark Nr 40 18Y0340E met de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is ongeveer €11,98 excl. btw (dat betekent €14,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest moet je denken aan €29,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer 18Y0340E betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van zo’n huismerk-cartridge ligt lager (+/- €7,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en reinig de printkop.

Is een Lexmark Nr 40 18Y0340E huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 18Y0340E alternatief kiezen is in de basis een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk eenvoudig herstellen.

Kan ik ook zelf de Lexmark Nr 40 18Y0340E inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden bestel je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de meerkleurige inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je alles in elkaar zetten. Aansluitend probeer je of de vernieuwde Lexmark inkt goed werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie