bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 20 15MX120 drie kleuren / multicolor cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark Nr 20 15MX120 inktcartridge? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met erkende shops voor spotgoedkope cartridges. Het patroon Lexmark Nr 20 15MX120 met de kleur drie kleuren (multicolor) is relevant voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Lexmark. Heel wat inktshops als bijv. printerinktshop.nl & Inkclub faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is veel lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€28,50
Huismerk vanafprijs€14,25
LeverancierLexmark
ModelLexmark Nr 20 15MX120
Productnummer15MX120E
Officiële kleurdrie kleuren
Inhoud (ml)24,2 milliliter
Printvermogen475 prints
EAN0734646964388

Goedkoopste Lexmark Nr 20 15MX120 inkt kopen februari 2024

Het volume (ml) van de 15MX120E cartridge is 24,2 milliliter. De intensiteit is 475 prints. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. 112supplies en Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via webwinkels als coolblue.nl en Paradigit.
 • Originele 15MX120E inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €28,50.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de beste printshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 15MX120E cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark Nr 20 15MX120 drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze meerkleurige inktcartridge ligt in de winken voor gemiddeld €31,35. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €28,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €14,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark Nr 20 15MX120 originele inkt€28,50
Lexmark Nr 20 15MX120 multipack (merkcartridge)€57,00
Lexmark Nr 20 15MX120 huismerk inkt * €14,25
Lexmark Nr 20 15MX120 huismerk duopack * €28,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 15MX120E cartridge (multicolor) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark verkrijgen?

Vandaag nog Lexmark Nr 20 15MX120 inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en hanteren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Amazon, Fonq, Wehkamp, Ebay, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktaanbieders als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-nr-20-15mx120-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 15MX120E inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark Nr 20 15MX120 originele meerkleurige inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden vervaardigd door Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je vermijdt hinderlijke storing en meldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Lexmark hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €28,50).

Lexmark Nr 20 15MX120 huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 15MX120E huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark Nr 20 15MX120 drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Issues bij het vervangen van de cartridges

Heb je de drie kleuren inkt van Lexmark verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerken. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gedetecteerd.Bekijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende issues met betrekking tot Lexmark Nr 20 15MX120 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark Nr 20 15MX120 inktcartridge ?
De prijs van een Lexmark Nr 20 15MX120 met kleurcode drie kleuren (multicolor) cartridge is gewoonlijk €23,55 excl. de btw (dus €28,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €57,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 15MX120E betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge is goedkoper (+/- €14,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en onderzoek of je het kapje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de cartridge schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark Nr 20 15MX120 huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 15MX120E alternatief inkopen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Vervelend is wel dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter zelf herstellen.

Voor een voordelige prijs de Lexmark Nr 20 15MX120 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een cartridge kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de meerkleurige inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je het product terugzetten in originele staat. Als laatste test je uit of de nagevulde Lexmark inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie