bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark Nr 33 18CX033E drie kleuren / multicolor cartridge

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark Nr 33 18CX033E inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl vind je goede printshops voor betaalbare cartridges. Het patroon Lexmark Nr 33 18CX033E met kleur drie kleuren (multicolor) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Lexmark. Veel aanbieders zoals Staples of Sneltoner.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€27,50
Huismerk prijzen€13,75
MerkLexmark
ProductLexmark Nr 33 18CX033E
Serienummer18CX033E
Kleur omschrijvingdrie kleuren
Volume (ml)11,5 milliliter
Capaciteit250 prints
EAN-code0734646964432

Goedkoopste Lexmark Nr 33 18CX033E inkt bestellen februari 2024

De hoeveelheid (ml) van de 18CX033E cartridge is 11,5 milliliter. De printcapaciteit is 250 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktwereld.nl of Paradigit zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Meestal leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij winkels zoals 123inkt & Inktbaas.nl.
 • Originele 18CX033E inktcartridges koop je vanaf €27,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a snelle modus) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar geschikte verkooppunten waar je voordelig en snel 18CX033E cartridge aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark Nr 33 18CX033E drie kleuren / multicolor vergelijken
Lexmark inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model meerkleurige inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €30,25. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €27,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €13,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark Nr 33 18CX033E originele inkt€27,50
Lexmark Nr 33 18CX033E multipack (merkcartridge)€55,00
Lexmark Nr 33 18CX033E huismerk inkt * €13,75
Lexmark Nr 33 18CX033E huismerk duopack * €27,50
Tabel met prijzen voor de 18CX033E cartridge (multicolor) in februari 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Snel Lexmark Nr 33 18CX033E inkt bestellen? Dit type cartridge of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als in de retail. Belangrijk: bestel bij een internet printshop. Deze shops helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Ebay, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
lexmark-nr-33-18cx033e-drie-kleuren-multicolor-inktcartridge

Originele meerkleurige 18CX033E inkt van Lexmark kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Lexmark Nr 33 18CX033E originele meerkleurige inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden geproduceerd door Lexmark en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante storing en meldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Lexmark voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €27,50).

Lexmark Nr 33 18CX033E huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 18CX033E huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark Nr 33 18CX033E drie kleuren / multicolor huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) drie kleuren inkt van Lexmark verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel check je de meest bekende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Check of je het plasticje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste cartridges even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer lekt inkt.Stop meteen met printen, klik de cartridge uit de gleuven en maak de houder schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Algemene afdrukproblemen met de Lexmark Nr 33 18CX033E inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Lexmark Nr 33 18CX033E inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Lexmark Nr 33 18CX033E bedoeld voor de kleur drie kleuren (multicolor) cartridge is gemiddeld zo’n €22,73 excl. de btw (dat betekent €27,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je ongeveer €55,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de code 18CX033E kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €13,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Lexmark Nr 33 18CX033E huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 18CX033E alternatief aanschaffen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De winkelprijs is lager en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Lexmark Nr 33 18CX033E inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. In de volgende stap injecteer je de meerkleurige inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar klikken. Als laatste test je of de bijgevulde Lexmark inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie