bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti FPJ 20 B0384 zwart / black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Olivetti FPJ 20 B0384 inktcartridge? Op deze website vergelijk je de betrouwbaarste inktwebshops voor goedkope cartridges. Artikel Olivetti FPJ 20 B0384 met kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” cartridges van Olivetti. Velerlei printwinkels als bijv. Goedkoopprinten.nl of Go4inkt hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€27,50
Huismerk tarief€13,75
LeverancierOlivetti
ArtikelOlivetti FPJ 20 B0384
Productcode84431W
Kleurzwart
Inhoud (ml)18 milliliter
Printvermogen360 prints
EAN-code8020334260019

Goedkoopste Olivetti FPJ 20 B0384 inkt kopen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de 84431W cartridge is 18 milliliter. De intensiteit is 360 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Bol.com & Handyman.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Olivetti inktcartridges. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven advies / service. Doorgaans verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij webshops als Inkclub en inktknaller.nl.
 • Originele 84431W inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €27,50.
 • Olivetti imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, test de diverse eco-printinstellingen (zoals snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde verkopers waar je probleemloos en snel 84431W cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Olivetti FPJ 20 B0384 zwart / black vergelijken
Olivetti inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €30,25. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €27,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €13,75. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Olivetti FPJ 20 B0384 originele inkt€27,50
Olivetti FPJ 20 B0384 multipack (merkcartridge)€55,00
Olivetti FPJ 20 B0384 huismerk inkt * €13,75
Olivetti FPJ 20 B0384 huismerk duopack * €27,50
Geschatte prijzen van de 84431W cartridge (black) in juli 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Waar kan ik de inktpatronen van Olivetti verkrijgen?

Meteen Olivetti FPJ 20 B0384 inkt kopen? Deze cartridge of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Ons advies: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en voeren vaak een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Bekende webshops als Coolblue, Fonq, Ebay, Blokker, Amazon, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
olivetti-fpj-20-b0384-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte 84431W inkt van Olivetti bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Olivetti FPJ 20 B0384 originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Olivetti en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je krijgt geen frustrerende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Olivetti bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €27,50).

Olivetti FPJ 20 B0384 huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 84431W huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Olivetti FPJ 20 B0384 zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Olivetti verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel vind je de meest bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent cartridge niet.Controleer of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De cartridges zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om elke week een testpagina te printen.
De printer lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare cartridge problemen aangaande Olivetti FPJ 20 B0384 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat zijn de kosten van de Olivetti FPJ 20 B0384 inktcartridge ?
De prijs van een Olivetti FPJ 20 B0384 met kleuromschrijving zwart (black) cartridge is gemiddeld zo’n €22,73 excl. de btw (wat neerkomt op €27,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €55,00. Door te printen met een huismerk cartridge met het nummer 84431W dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-cartridges is aantrekkelijker (+/- €13,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Olivetti FPJ 20 B0384 huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 84431W alternatief proberen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanschafprijs is voordeliger en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak eenvoudig oplossen.

Tegen lage kosten de Olivetti FPJ 20 B0384 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder kan je het product met elkaar verbinden. Aansluitend controleer je of de nagevulde Olivetti inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie