bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti FPJ 22 B0042 C zwart / black cartridge

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Olivetti FPJ 22 B0042 C inktcartridge? Via onze vergelijker bekijk je de meest bekende inktshops voor goedkope cartridges. Het patroon Olivetti FPJ 22 B0042 C met kleur zwart (black) is relevant voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) patronen van Olivetti. Velerlei leveranciers als bijvoorbeeld Handyman.nl & replacedirect faciliteren ook zogenaamde huismerk-cartridges. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€28,50
Huismerk prijzen€14,25
LeverancierOlivetti
SoortOlivetti FPJ 22 B0042 C
ArtikelnummerB0042C
Kleur beschrijvingzwart
Volume (ml)18 milliliter
Intensiteit360 prints
EAN-nummer8020334013202

Goedkoopste Olivetti FPJ 22 B0042 C inkt bestellen juli 2024

De hoeveelheid (ml) van de B0042C cartridge is 18 milliliter. De printcapaciteit is 360 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub en Inktdiscount.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Olivetti inktcartridges. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij webwinkels als Inktweb.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele B0042C inktcartridges koop je vanaf €28,50.
 • Olivetti imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alslage kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de meest populaire leveranciers waar je zonder gedoe B0042C cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Olivetti FPJ 22 B0042 C zwart / black vergelijken
Olivetti inktcartridges hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €31,35. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €28,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €14,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Olivetti FPJ 22 B0042 C originele inkt€28,50
Olivetti FPJ 22 B0042 C multipack (merkcartridge)€57,00
Olivetti FPJ 22 B0042 C huismerk inkt * €14,25
Olivetti FPJ 22 B0042 C huismerk duopack * €28,50
Prijstabel voor de B0042C cartridge (black) in juli 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Olivetti kopen?

Vandaag nog Olivetti FPJ 22 B0042 C inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Hema, Action, Bruna, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Coolblue, Fonq, Blokker, Bol.com, Ebay, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Populaire inktwebshops als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
olivetti-fpj-22-b0042-c-zwart-black-inktcartridge

Originele zwarte B0042C inkt van Olivetti bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Olivetti FPJ 22 B0042 C originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. De cartridges worden gefabriceerd door Olivetti en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktcartridges van Olivetti bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele merkcartridges is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €28,50).

Olivetti FPJ 22 B0042 C huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het B0042C huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat deze cartridges volledig worden gevuld. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Olivetti FPJ 22 B0042 C zwart / black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je intussen de zwart inkt van Olivetti verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht bekijk je algemene issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Achterhaal of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de cartridges juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De inktcartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal alle cartridge uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
De meest bekende afdrukproblemen aangaande Olivetti FPJ 22 B0042 C inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de Olivetti FPJ 22 B0042 C inktcartridge ?
De kostprijs van een Olivetti FPJ 22 B0042 C met kleurcode zwart (black) cartridge is om en nabij de €23,55 excl. btw (€28,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €57,00. Met een huismerk cartridge met het nummer B0042C betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €14,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het Olivetti FPJ 22 B0042 C huismerk alternatief interessant?
Het huismerk B0042C alternatief nemen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper dan merk-inkt. De aanschafprijs is interessanter en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Kan ik vanuit huis de Olivetti FPJ 22 B0042 C inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het product opnieuw assembleren. Als check achterhaal je of de nieuwe Olivetti inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie