bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt Hp Envy Photo

Online inkt voor de Hp Envy Photo bestellen en gratis laten bezorgen? Door middel van onze inktvergelijker check je de goedkoopste aanbieders en acties voor printerinkt voor alle printers. Op die manier check je direct goedkope kleureninkt (geel, magenta, cyaan) en natuurlijk zwarte inkt die gebruikt kunnen worden in een envy-photo inkjet in april 2023. Daarnaast bekijk je via onze specialisten bespaartips, info betreffende namaak inkt & problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges zijn er al vanaf €13,25.
 • Afdrukken gebeurt op basis van de CMYK kleuren bij de envy-photo inkjet: Zwart, Geel (Yellow), Roze (Magenta) en Blauw (Cyaan).
 • Bij veel aanbieders kies je uit imitatie inkt of originele inkt van HP.
 • Kloon inkt is (veel) goedkoper en bevat een grotere inhoud inkt. Je bespaart tot wel 55%.
 • Een populair inktproduct is de HP 303XL (HT6N04AEPA + HT6N03AEPA) Multipack.
 • Tip van de expert: met een voordeelverpakking ben je nog goedkoper uit.

Onderwerpen: Goedkoopste inkt voor Hp Envy Photo | Besparen op de printkosten | Welke inkt moet ik kopen voor de envy-photo inkjet? | Inkt vervangen in 5 stappen | Informatie over huismerk inkt | Veelgestelde vragen (en antwoorden)

MerknaamHP
Printerserieenvy-photo
Modelnummerinkjet
Type printerInkjet
Populaire cartridgeHP 303XL (HT6N04AEPA + HT6N03AEPA) Multipack
Prijsindicatie

Goedkoopste Hp Envy Photo printerinkt bestellen (april 2023)

Printen kan veel geld kosten. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost je ongeveer €0,03 – €0,06en een gekeurde om en nabij de €0,10 of nog meer voor een a4. Dankzij de goedkoopste Hp Envy Photo cartridges kan je al snel vele tientallen euro’s besparen. Een ouderwetse speciaalzaak bezoeken voor een inktpatroon is in de regel nogal prijzig. Er is veel geld te besparen als je bij een webwinkel koopt. Dit blijkt uit de grootste prijsvergelijking die de Consumentenbond uitvoert. Dit is met name zo voor HP originele merkcartridges en merktoners. In de lijst hieronder vind je de beste online aanbieders waar je zonder gedoe gemakkelijk de juiste inkt voor jouw printer kunt bestellen. Per website laten we zien of ze namaak inkt of ook originele a-merk producten verkopen.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Goedkoper printen met deze bespaartips
Zonder veel kosten printen met een envy-photo inkjet? Hieronder check je diverse slimmigheidjes om te besparen op de printkosten.

 • Neem budget inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde en zo bespaar jij tot maar liefst 55%.
 • Geef de voorkeur aan de zwart-wit optie. Het gebruik van kleureninkt is duurder.
 • Verdiep je eens in de printinstellingen. Bij het printen kan je kiezen voor opties als draft mode. Je merkt dat de kwaliteit wat minder is, alleen het printje heeft 10 – 15% minder inkt nodig.
 • Overweeg een lettertype als Courier of Garamond.
 • Druk dubbelzijdig af. Het papier dat je bespaart is aanzienlijk.
 • Haal de stekker uit de printer als er niet geprint wordt. Zo voorkom je onnodig reinigen.

Welke inkt moet ik hebben voor de envy-photo inkjet?

Geeft de printer een seintje dat de inktvoorraad op is? Goed om te weten: Deze popups kun je vaak nog wel even negeren. Wij adviseren om niet meteen te vervangen. Probeer altijd minimaal 1 reserve patroon te hebben en zet deze er pas in wanneer de kwaliteit duidelijk minder wordt.

De all-in-one Hp Envy Photo is een inkjetprinter. Hiervoor koop je cartridges. Kijk allereerst welke kleur je moet vervangen. Dan achterhaal je welk typenummer geschikt is. Daarvoor heb je eigenlijk geen advies nodig.

 1. Kijk naar het cartridgenummer / fabriekscode. Dan koop je nooit het verkeerde model.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. Denk dan aan inkjet uit de serie envy-photo van het merk HP.
 3. Check de handleiding; daarin staan alle relevante zaken vermeld.

Bij veel online aanbieders als Inktweb.nl en Inkt-bestellen.nl vind je vaak een huismerk-alternatief. Dit is scherper geprijsd en hebben meer ML inkt inhoud. Meer info lees je hier.

TypeKleurInfo
Hp Envy Photo CyaanBlauwBlauwe inkt voor Azuurblauw en RAL 5021.
Hp Envy Photo MagentaRozeRoze inkt voor tinten als Parelmoer lichtrood of RAL 4011.
Hp Envy Photo YellowGeelGele inkt voor tinten als Kerriegeel en RAL 1026.
Hp Envy Photo Key / BlackZwartZwarte inkt voor eenvoudige printjes.
Tabel met kleuren inktcartridges voor de envy-photo inkjet.

Relevante cartridges voor o.a. de envy-photo inkjet.
Onze expert heeft de volgende geselecteerd die werken met deze printer.

 1. HP 62XL Multipack
 2. HP 62XL Zwart
 3. HP 62XL Kleur


Voordelige Hp Envy Photo cartridge vervangen

Heb jij nieuwe inkt binnen gekregen? Start dan het proces om de cartridge te verwisselen. Onderstaand plaatsen we een kort informatieblok waar we je dit stap-voor-stap uitleggen.

Uitleg cartridges envy-photo inkjet vervangen

 1. Inzicht in kleuren die je moet vervangen

  De printer of PC indiceert met info over de CMYK-patronen inhoud.

 2. Oude cartridge verwijderen

  Open het middengedeelte van de printer en klik de lege patronen eruit. Gooi het nooit zomaar weg. Je kunt ze afgeven bij een computerwinkel of inleverpunt.

 3. Nieuwe inkt uit de verpakking halen

  Haal de nieuwe cartridge uit de verpakking. Haal het plastic eraf zoals dit wordt aangegeven in de instructies.

 4. Nieuwe cartridge installeren

  Plaats het inktpatroon in de daarvoor bedoelde sleuf. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit de printerkap.

 5. Nieuwe inkt laden

  De printer zal als laatste stap de geplaatste inkt gaan beoordelen. Wanneer je alle stappen uitgevoerd hebt zal de storingscode verdwijnen. Een testafdruk geeft de laatste bevestiging.

printerinkt-Hp Envy Photo

Beste Hp Envy Photo huismerk printerinkt kopen

Is de inkt op van jouw envy-photo inkjet? Je zult dan even nieuwe inkt moeten halen. Kies voor een van deze twee: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt zorgt voor een besparing tot wel 60%, kan in verhouding meer printjes maken en komt vaak net zo goed uit de test als originele producten.

Wat wordt verstaan onder huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn de officiele merkproducten die bijgevuld en opnieuw uitgegeven worden. Dit navullen gebeurt vaak door derde partijen en zijn tot wel de helft zo goedkoop. Huismerk-inkt is tot het maximale niveau vol, terwijl je vaak ziet dat dit bij de A-merken niet perse het geval is. Het is dus een slimme manier om te besparen. De printkwaliteit toont 99% overeenkomst met originele inkt. 

Vaak voorkomende problemen rondom het plaatsen van huismerk cartridge
Zo nu en dan zul je een foutmelding krijgen bij het in gebruik nemen van imitatie inkt. Dat komt omdat HP wil dat jij als consument hun merkcartridges gebruikt. Een storing kan je doorgaans wegdrukken. Nog niet opgelost? Wij plaatsen verderop diverse snelle tips.

 1. Achterhaal of je de geschikte imitatie cartridge hebt geplaatst.Zoek uit welk modelnummer erop staat en kijk of deze rijmt met het nummer dat de fabrikant voorschrijft.
 2. Ga de printer opnieuw opstarten. Wacht even een half uurtje met opnieuw opstarten.
 3. Controleer nog eens of de inktcartridge op de juiste manier in de sleuf zit.
 4. Bij het in gebruik nemen van een nieuwe printer moet je wel eens eerst een testprintje doen met de merkinkt. Vervolgens kun jij kiezen voor alternatieve inkt.
 5. Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan.
 6. Zorg voor schone contactpunten bij het patroon.
 7. Zoek naar nieuwe drivers of printersoftware. Deze vind je op de site van HP.
 8. Onderhoud de printkop.

Veelgestelde vragen en technische problemen

Zwart-wit printen wil niet omdat kleureninkt op is, is dit op te lossen?
Veel printers weigeren zwart-wit te printen indien de kleureninkt op is. Dat is niet erg handig. Dit is soms eenvoudig op te lossen. Kies allereerst bij de printerinstellingen voor alleen zwart. Blijft de printer een error geven? Plak wat schilderstape over over het venster van de lege Hp Envy Photo cartridge.

Hoe kan ik inkt reinigen met de envy-photo inkjet?
Een aanzienlijk aantal printproducten hebben een intern reinigingsprogramma zodat de printkop langer meegaat. Dankzij automatische printkopreiniging blijft de printer mooie afdrukken maken. Maandelijks de HP cartridges stofvrij maken met een doekje wordt ook geadviseerd. Je model laat het automatisch weten wanneer het tijd is voor de reiniging. Ook als de printer uit staat (maar wel aan het de stroom zit) zal de printer regelmatig onderhoudstaken uitvoeren.

Kan ik de inkt voor de Hp Envy Photo hervullen?
In diverse webwinkels zijn navulbare artikelen beschikbaar. Dit zijn concreet zogenaamde hervulbare patronen die je eenvoudig met navulinkt bijvult. Vaak kan je dit ook laten uitvoeren door printwinkels die alle benodigde materialen in huis hebben. Deze winkels werken met voordelige imitatie producten of dure originele HP cartridge-inkt.

Waar kan ik actuele software en drivers downloaden voor de envy-photo inkjet?
Een printapparaat installeren en instellen gaat vandaag de dag erg eenvoudig. Normaliter detecteert een windows laptop of Mac een printer gelijk nadat deze wordt ingeschakeld. Denk wel aan de bijbehorende printersoftware. Deze kan je downloaden en installeren via de support-pagina van HP. De erkende printer drivers die werken met de envy-photo inkjet zijn te vinden op de website van HP. Op deze plek download je daarnaast extra informatie zoals de handleiding, info over het reinigingsprogramma en hulp bij netwerkproblemen.

Hoe verhelp ik error codes en storingen bij de envy-photo inkjet?
Een printerstoring is frustrerend en komt altijd ongelegen. Vaak komen er een foutcodes in beeld. Zulke foutmeldingen zijn te benaderen op het gebruikersportaal van de verkoper. Veel voorkomende Hp Envy Photo storingen zijn; reiniging, slechte verbinding met mobiele apparaten, geen inkt, geen wifi, printkop fout, cartridgeprobleem, slecht leesbare tekst, wil niet scannen, langzaam, wil niet printen.

Kan ik via het netwerk ook printen?
De huidige HP printersystemen verlenen draadloze netwerk opties (Airprint / Wireless printen). Groot pluspunt is dat ze ook werken zonder kabel aan de PC of laptop. De envy-photo inkjet WiFi printer bespaart je dus heel veel tijd. Tevens kan je ook een afdruk maken via de App op een tablet of smartphone.

Hoe handig is een printer abonnement?
Tegenwoordig zijn er steeds meer leveranciers waar je je kunt registreren voor een inkt-abonnement. Het printermerk stuurt automatisch om de paar weken, om de paar maand of op het moment dat het inktniveau laag is een gevulde voordelige cartridge. Op basis daarvan zit je nooit zonder inkt en heb je de garantie dat de printer altijd bruikbaar is. Er zijn verschillende cartridge abonnementen. Van voordelig (75 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (250-1000 prints per maand).Zoek jouw printer binnen deze serie
 • HP Envy Photo 7830
 • HP Envy Photo 6220
 • HP Envy Photo 6230
 • HP Envy Photo 6232
 • HP Envy Photo 6234
 • HP Envy Photo 7120
 • HP Envy Photo 7130
 • HP Envy Photo 7134
 • Plaats een reactie