bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon 702 C 9644A004 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon 702 C inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de populairste printwinkels voor verrassend goedkope toners. Het artikel Canon 702 C toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Canon. Heel wat verkooppunten als bijvoorbeeld Paradigit en Officesavers bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€92,50
Huismerk tarief€46,25
FabrikantCanon
ProductCanon 702 C toner cyaan
Artikelcode9644A004
Officiële kleurcyaan
Effectiviteit6.000 prints
EAN4960999353937

Goedkoopste Canon 702 C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 9644A004 toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink of Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de regel voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via aanbieders zoals Inkt.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele 9644A004 inkt toners koop je online vanaf €92,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a draft mode) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Calibri.
 • Via ons platform check je de populairste webshops waar je goedkoop en eenvoudig 9644A004 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon 702 C toner cyaan vergelijken
Canon toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €101,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €92,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €46,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon 702 C toner cyaan originele inkt€92,50
Canon 702 C toner cyaan multipack (merk toners)€185,00
Canon 702 C toner cyaan huismerk inkt * €46,25
Canon 702 C toner cyaan huismerk duopack * €92,50
Geschatte prijzen van de 9644A004 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Vandaag nog Canon 702 C inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij computerzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en voeren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Action, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Ebay, Coolblue, Fonq, Bol.com, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-702-c-9644a004-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 9644A004 inkt van Canon kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon 702 C toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Canon geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €92,50).

Canon 702 C toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 9644A004 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon 702 C huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Canon geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel staan veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak de toner schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare printproblemen met betrekking tot Canon 702 C inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon 702 C toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Canon 702 C met kleurcode cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €76,45 excl. de btw (wat neerkomt op €92,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je ongeveer €185,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 9644A004 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €46,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Canon 702 C toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 9644A004 alternatief gebruiken is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal gemakkelijk oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon 702 C toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Hiervoor werk je met een complete navulset met inkt voor het Canon inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het product met elkaar verbinden. Aansluitend test je uit of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie