bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 122A Q3961A cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 122A (Q3961A) inkt toner? Op deze webpagina tref je de meest bekende verkooppunten voor extra voordelige toners. Het product HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Verschillende printwinkels als Vikingdirect.nl of Inktweb.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€70,50
Huismerk tarieven€35,25
FabrikantHP
ModelHP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit
SerienummerQ3961A
Kleurcyaan
Printcapaciteit4.000 prints
EAN0829160069357

Goedkoopste HP 122A (Q3961A) inkt kopen december 2023

De capaciteit van de Q3961A toner is 4.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het veel gunstiger dan in een lokale shop. printershop & Inktdiscount.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals Inktshop.nl & Vikingdirect.nl.
 • Originele Q3961A inkt toners kosten je ongeveer €70,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-stand) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via ons platform vind je de directe links naar goede verkopers waar je eenvoudig Q3961A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €77,55. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €70,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €35,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€70,50
HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€141,00
HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €35,25
HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €70,50
Geschatte prijzen van de Q3961A tonercartridge (blauw) in december 2023. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 122A (Q3961A) inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij winkeliers. Ons advies: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Bruna, Action, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Coolblue, Amazon, Wehkamp, Ebay, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwebshops als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-122a-q3961a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe Q3961A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt vervelende foutcodes. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €70,50).

HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het Q3961A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 122A Q3961A huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je de cyaan inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel zie je algemene inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het dopje / plastic goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om regelmatig een testpagina af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene issues m.b.t. HP 122A (Q3961A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 122A (Q3961A) bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €58,26 excl. de btw (€70,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack prefereert kost het ongeveer €141,00. Dankzij een huismerk toner met de code Q3961A betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €35,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het kapje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het HP 122A (Q3961A) toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk Q3961A alternatief gebruiken is over het algemeen lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De aanschafprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelf herstellen.

Tegen lage kosten de HP 122A (Q3961A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun jij het artikel in elkaar zetten. Ter controle check je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie