bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 203A CF540A zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 203A (CF540A) inkt toner? Op deze website vergelijk je de beste webshops voor verrassend voordelige toners. Het patroon HP 203A (CF540A) toner zwart met kleurcode zwart (black) is uitermate geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer leveranciers als Paradigit en Inktshop.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€54,50
Huismerk tarieven€27,25
LeverancierHP
ArtikelHP 203A (CF540A) toner zwart
SeriecodeCF540A
Kleurenzwart
Printomvang1.400 prints
EAN0190781107088

Goedkoopste HP 203A (CF540A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF540A toner is 1.400 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan in een lokale shop. Easy-ink & Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel bieden ze ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via webwinkels zoals Easy-ink en Vikingdirect.nl.
 • Originele CF540A inkt toners kosten je ongeveer €54,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander conceptmodus) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Garamond.
 • Via onze website vind je de directe links naar de beste inktwebshops waar je probleemloos en snel CF540A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 203A (CF540A) toner zwart vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Dit model zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €59,95. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €54,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €27,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 203A (CF540A) toner zwart originele inkt€54,50
HP 203A (CF540A) toner zwart multipack (merk toners)€109,00
HP 203A (CF540A) toner zwart huismerk inkt * €27,25
HP 203A (CF540A) toner zwart huismerk duopack * €54,50
Geschatte prijzen van de CF540A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP 203A (CF540A) inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en voeren tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Action, Bruna, Hema, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Coolblue, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
hp-203a-cf540a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF540A inkt van HP kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 203A (CF540A) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €54,50).

HP 203A (CF540A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CF540A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 203A CF540A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht staan de meest gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene issues met de HP 203A (CF540A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de HP 203A (CF540A) toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de HP 203A (CF540A) met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €45,04 excl. de btw (€54,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €109,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer CF540A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €27,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het lipje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een HP 203A (CF540A) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk CF540A alternatief bestellen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De winkelprijs is goedkoper en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP 203A (CF540A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje koop je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun je alles weer met elkaar verbinden. Als afronding controleer je of de vernieuwde HP inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie