bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 201A CF402A geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste HP 201A (CF402A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire webshops voor spotgoedkope toners. Het patroon HP 201A (CF402A) toner geel met kleurcode geel (yellow) kun je gebruiken voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van HP. Verschillende winkels zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl & bol.com bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€68,50
Huismerk verkoopprijs€34,25
LeverancierHP
SoortHP 201A (CF402A) toner geel
SeriecodeCF402A
Officiële kleurgeel
Printomvang1.400 prints
EAN0888793237960

Goedkoopste HP 201A (CF402A) inkt kopen juli 2024

De capaciteit van de CF402A toner is 1.400 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar financieel interessanter dan in de winkel. replacedirect & Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Dikwijls leveren zij ook een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via winkels zoals Inkclub & Vikingdirect.nl.
 • Originele CF402A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €68,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals conceptmodus) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl check je de meest populaire aanbieders waar je goedkope CF402A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 201A (CF402A) toner geel vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €75,35. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €68,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €34,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP 201A (CF402A) toner geel originele inkt€68,50
HP 201A (CF402A) toner geel multipack (merk toners)€137,00
HP 201A (CF402A) toner geel huismerk inkt * €34,25
HP 201A (CF402A) toner geel huismerk duopack * €68,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CF402A tonercartridge (yellow) in juli 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Meteen HP 201A (CF402A) inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Hema, Bruna, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Amazon, Ebay, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-201a-cf402a-geel-yellow-toner

Originele gele CF402A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP 201A (CF402A) toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van HP leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €68,50).

HP 201A (CF402A) toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van derden. Het CF402A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat de patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 201A CF402A huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van HP verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel zie je de meest gangbare toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het lipje verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse inktproblemen met de HP 201A (CF402A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 201A (CF402A) toner geel toner?
De adviesprijs van de HP 201A (CF402A) met de kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €56,61 excl. de btw (dat maakt €68,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking kiest moet je denken aan €137,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code CF402A betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €34,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop.

Is een HP 201A (CF402A) toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk CF402A alternatief gebruiken is doorgaans lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De aanschafprijs is lager en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je veelal snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 201A (CF402A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor werk je met een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts plaats je de injectiespuit met gele inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Aansluitend probeer je of de nagevulde HP inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie