bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 647A CE260A zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste HP 647A (CE260A) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl tref je toonaangevende verkopers voor voordelige toners. De HP 647A (CE260A) toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van HP. Een groeiend aantal webshops als bijv. Office Centre & Inkclub faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€152,50
Huismerk prijzen€76,25
MerkHP
ModelHP 647A (CE260A) toner zwart
SeriecodeCE260A
Kleur omschrijvingzwart
Printcapaciteit8.500 prints
EAN0884420186816

Goedkoopste HP 647A (CE260A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CE260A toner is 8.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies en printerinktshop.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze verkopen duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via verkopers als Inktweb.nl of Staples.
 • Originele CE260A inkt toners haal je in huis vanaf €152,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Calibri.
 • Via onze website vergelijk je toonaangevende inktshops waar je goedkoop en eenvoudig CE260A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 647A (CE260A) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €167,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €152,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €76,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP 647A (CE260A) toner zwart originele inkt€152,50
HP 647A (CE260A) toner zwart multipack (merk toners)€305,00
HP 647A (CE260A) toner zwart huismerk inkt * €76,25
HP 647A (CE260A) toner zwart huismerk duopack * €152,50
Prijstabel voor de CE260A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP kopen?

Meteen HP 647A (CE260A) inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Belangrijk: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Hema, Bruna, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Fonq, Coolblue, Amazon, Blokker, Bol.com, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
hp-647a-ce260a-zwart-black-toner

Originele zwarte CE260A inkt van HP bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 647A (CE260A) toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door HP en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €152,50).

HP 647A (CE260A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van derden. Het CE260A huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 647A CE260A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bekijk je algemene toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit zien we vaak bij huismerken. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het plakkertje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende issues aangaande HP 647A (CE260A) inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 647A (CE260A) toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 647A (CE260A) met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €126,03 excl. de btw (dat maakt €152,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €305,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer CE260A kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €76,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 647A (CE260A) toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk CE260A alternatief selecteren is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit kan je doorgaans simpel verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP 647A (CE260A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kan je het patroon met elkaar verbinden. Ter controle controleer je of de bijgevulde HP inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie