bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 650A CE270A zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste HP 650A (CE270A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool tref je de meest populaire inktwebshops voor spotgoedkope toners. Het patroon HP 650A (CE270A) toner zwart met kleur zwart (black) is te gebruiken voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Je kunt kiezen uit merkproducten van HP. Verschillende verkooppunten zoals bijvoorbeeld Paradigit en Inktweb.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€217,50
Huismerk verkoopprijs€108,75
MerkHP
TypeHP 650A (CE270A) toner zwart
SerienummerCE270A
Kleurzwart
Printomvang13.500 prints
EAN0880297050007

Goedkoopste HP 650A (CE270A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CE270A toner is 13.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl of Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele HP toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven advies / service. Vaak verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via verkopers zoals Inktwereld.nl & Alleeninkt.nl.
 • Originele CE270A inkt toners zijn te bestellen v.a. €217,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (denk aan minimale kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vind je geschikte shops waar je goedkoop en eenvoudig CE270A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP 650A (CE270A) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €239,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €217,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €108,75. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 650A (CE270A) toner zwart originele inkt€217,50
HP 650A (CE270A) toner zwart multipack (merk toners)€435,00
HP 650A (CE270A) toner zwart huismerk inkt * €108,75
HP 650A (CE270A) toner zwart huismerk duopack * €217,50
Prijslijst van de CE270A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP kopen?

Vandaag nog HP 650A (CE270A) inkt bestellen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Kooptip: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en bieden doorgaans een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Blokker, Coolblue, Fonq, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktaanbieders als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
hp-650a-ce270a-zwart-black-toner

Originele zwarte CE270A inkt van HP bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 650A (CE270A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van HP en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €217,50).

HP 650A (CE270A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het CE270A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • HP 650A CE270A huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel check je de meest gangbare toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het lipje weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De toners zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest gangbare toner-problemen met betrekking tot HP 650A (CE270A) inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 650A (CE270A) toner zwart toner?
De adviesprijs van de HP 650A (CE270A) met kleur zwart (black) toner is om en nabij de €179,75 excl. de btw (wat neerkomt op €217,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking wenst moet je denken aan €435,00. Dankzij een huismerk toner met de code CE270A ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €108,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 650A (CE270A) toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk CE270A alternatief selecteren is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is interessanter en de toners bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 650A (CE270A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor dit karwei neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kan je het product terugzetten in originele staat. Als afronding test je uit of de vernieuwde HP inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie