bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 659A W2011A cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 659A (W2011A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de meest bekende winkels voor verrassend goedkope toners. Het artikel HP 659A (W2011A) toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van HP. Meer en meer verkooppunten zoals Office Centre of replacedirect leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€327,50
Huismerk prijzen€163,75
LeverancierHP
SoortHP 659A (W2011A) toner cyaan
ProductnummerW2011A
Kleur beschrijvingcyaan
Intensiteit13.000 prints
EAN-nummer0192545711005

Goedkoopste HP 659A (W2011A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de W2011A toner is 13.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in de winkel. Go4inkt of Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via webshops als Sneltoner.nl & Handyman.nl.
 • Originele W2011A inkt toners koop je vanaf €327,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsmilieuvriendelijk) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont en Garamond.
 • Via dit portaal check je toonaangevende aanbieders waar je goedkope W2011A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 659A (W2011A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €360,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €327,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €163,75. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 659A (W2011A) toner cyaan originele inkt€327,50
HP 659A (W2011A) toner cyaan multipack (merk toners)€655,00
HP 659A (W2011A) toner cyaan huismerk inkt * €163,75
HP 659A (W2011A) toner cyaan huismerk duopack * €327,50
Prijslijst van de W2011A tonercartridge (blauw) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Vandaag nog HP 659A (W2011A) inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bestel bij een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktwebwinkels als Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-659a-w2011a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe W2011A inkt van HP bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 659A (W2011A) toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €327,50).

HP 659A (W2011A) toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het W2011A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 659A W2011A huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de cyaan inkt van HP geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bekijk je gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het beschermkapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de toner en reinig de complete printer. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende inktproblemen met de HP 659A (W2011A) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de HP 659A (W2011A) toner cyaan toner?
De adviesprijs van de HP 659A (W2011A) met de kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €270,66 excl. de btw (dat maakt €327,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking neemt kost het ongeveer €655,00. Met een huismerk toner met het serienummer W2011A kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €163,75) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het HP 659A (W2011A) toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk W2011A alternatief kiezen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 659A (W2011A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Om dat te doen gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je het product terugzetten in originele staat. Als check bekijk je of de budget HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie