bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 659A W2013A magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste HP 659A (W2013A) inkt toner? Via onze vergelijker vind je erkende shops voor goedkope toners. Het product HP 659A (W2013A) toner magenta met kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer inktwebshops als bijv. Alleeninkt.nl & 123inkt faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€327,50
Huismerk prijzen€163,75
LeverancierHP
ModelHP 659A (W2013A) toner magenta
ProductcodeW2013A
Officiële kleurmagenta
Printcapaciteit13.000 prints
EAN0192545711029

Goedkoopste HP 659A (W2013A) inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de W2013A toner is 13.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktweb.nl en Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij leveranciers zoals 123inkt & Printabout.nl.
 • Originele W2013A inkt toners koop je online vanaf €327,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (o.a eco-stand) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze website vergelijk je goede bedrijven waar je zonder gedoe W2013A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP 659A (W2013A) toner magenta vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Dit soort rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €360,25. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €327,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €163,75. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 659A (W2013A) toner magenta originele inkt€327,50
HP 659A (W2013A) toner magenta multipack (merk toners)€655,00
HP 659A (W2013A) toner magenta huismerk inkt * €163,75
HP 659A (W2013A) toner magenta huismerk duopack * €327,50
Overzicht met prijzen van de W2013A tonercartridge (roze / rood) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Vandaag nog HP 659A (W2013A) inkt kopen? Dit type toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops helpen bij problemen, een grote voorraad en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Blokker, Ebay, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-659a-w2013a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode W2013A inkt van HP bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 659A (W2013A) toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €327,50).

HP 659A (W2013A) toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het W2013A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 659A W2013A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt dan originele producten.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errors of foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder staan veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het plasticje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Algemene toner-problemen aangaande HP 659A (W2013A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 659A (W2013A) toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de HP 659A (W2013A) met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €270,66 excl. de btw (dat betekent €327,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack prefereert kost het ongeveer €655,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer W2013A betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €163,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het plasticje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 659A (W2013A) toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk W2013A alternatief gebruiken is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De prijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je vaak snel oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP 659A (W2013A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je alles met elkaar verbinden. Nadien test je of de vernieuwde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie