bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 655A CF453A magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste HP 655A (CF453A) inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de meest bekende shops voor spotgoedkope toners. Deze HP 655A (CF453A) toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” toners van HP. Meerdere winkels als o.a. Totaalinkt.shop & Easy-ink hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€240,50
Huismerk prijzen€120,25
FabrikantHP
TypeHP 655A (CF453A) toner magenta
ArtikelcodeCF453A
Kleur omschrijvingmagenta
Intensiteit10.500 prints
EAN0889894325440

Goedkoopste HP 655A (CF453A) inkt kopen februari 2023

De capaciteit van de CF453A toner is 10.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is financieel interessanter dan in een lokale shop. printershop en Alleeninkt.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Doorgaans verkopen ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij verkooppunten als Inktwereld.nl & Office Centre.
 • Originele CF453A inkt toners koop je vanaf €240,50.
 • HP imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld lage- of gemiddelde kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je gespecialiseerde winkels waar je eenvoudig CF453A toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 655A (CF453A) toner magenta vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Deze specifieke rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €264,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €240,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €120,25. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 655A (CF453A) toner magenta originele inkt€240,50
HP 655A (CF453A) toner magenta multipack (merk toners)€481,00
HP 655A (CF453A) toner magenta huismerk inkt * €120,25
HP 655A (CF453A) toner magenta huismerk duopack * €240,50
Prijstabel voor de CF453A tonercartridge (roze / rood) in februari 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Direkt HP 655A (CF453A) inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als bij winkeliers. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze shops bieden top-service, de meeste voorraad en leveren doorgaans een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Bekende webshops als Fonq, Coolblue, Wehkamp, Ebay, Amazon, Bol.com hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktaanbieders als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-655a-cf453a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode CF453A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 655A (CF453A) toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €240,50).

HP 655A (CF453A) toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het CF453A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • HP 655A CF453A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder zie je veel voorkomende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het dopje / plastic verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot HP 655A (CF453A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de HP 655A (CF453A) toner magenta toner?
De verkoopprijs van de HP 655A (CF453A) met de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €198,76 excl. de btw (dus €240,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €481,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer CF453A ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €120,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en inspecteer de printkop goed.

Is een HP 655A (CF453A) toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk CF453A alternatief bestellen is vaak een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De prijs is interessanter en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Een minpunt is dat er sprake kan zijn van waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal eenvoudig herstellen.

Hoe kan ik snel de HP 655A (CF453A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend mag je het product in elkaar zetten. Ter controle bekijk je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie